Facebook Pixel Η ΑΕΚ έχει δυο αγώνες την Κυριακή! (ΦΩΤΟ)
| 2016-05-09 23:35:00

Η ΑΕΚ έχει δυο αγώνες την Κυριακή! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έχει δυο αγώνες την Κυριακή! (ΦΩΤΟ)

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση πανω απ’όλα κι έτσι στην «Ένωση» θα έχουν τη χαρά να κάνουν… παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας δυο ματς την ίδια μέρα!

Το μπάχαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Κι αυτό γιατί νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, αλλά όλο και κάτι καινούργιο προκύπτει.

Ποιο είναι το νέο «επίτευγμα» των φορέων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρό μας; Μα φυσικά, να ορίσουν δυο αγώνες της ΑΕΚ την ίδια ημέρα! Τι πιο λογικό;

Για να μη νομίσετε πως τρολάρουμε ή έχουμε μπερδέψει τις ημερομηνίες και πιστεύουμε πως είναι… πρωταπριλιά, εξηγούμαστε: Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως τα πλέι οφ ξεκινούν κανονικά και δεν θα παρεκκλίνουν από το πρόγραμμα. Έτσι, όρισαν το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της διαδικασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο για τις 15 Μαΐου στις 18.15 το απόγευμα.

Την ίδια στιγμή, η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20.30 το βράδυ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται σήμερα μέσω κύκλων της Ομοσπονδίας.

Βλέπετε, λοιπόν; Δυο αγώνες σε μια μέρα, με 2 ώρες διαφορά! Μάλιστα, στην «Ένωση» θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που δεν ορίστηκαν τα παιχνίδια την ίδια ώρα, λέμε εμείς. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα ματς θα γίνουν στο ίδιο γήπεδο, το ΟΑΚΑ. Δηλαδή, ούτε καν θα χρειαστεί να μετακινηθούν!

Το σχέδιο είναι απλούστατο. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα τελειώσουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ κανονικά. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι θα αποχωρήσουν και τη θέση τους θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για ένα ακόμα 90λεπτο, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Σιγά το πράγμα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags