Facebook Pixel Μανωλάς: «Δεν το ξαναβάζει ο Ροντρίγκες, ούτε αν το δοκιμάσει 100 φορές»!
| 2016-05-11 23:36:00

Μανωλάς: «Δεν το ξαναβάζει ο Ροντρίγκες, ούτε αν το δοκιμάσει 100 φορές»!

Μανωλάς: «Δεν το ξαναβάζει ο Ροντρίγκες, ούτε αν το δοκιμάσει 100 φορές»!

Τρομερή ατάκα από τον προπονητή της ΑΕΚ για την γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες. Τι είπε για την εμφάνιση της ομάδας του και το Κύπελλο.

Στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι των Δικεφάλων. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως το γκολ που πέτυχε ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι μεν πανέμορφο, αλλά… δεν πρόκειται να το ξαναπετύχει ούτε σε 100 προσπάθειες!

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του θεωρώντας ότι έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Τέλος, αναφέρθηκε στο μπάχαλο με τον τελικό Κυπέλλου λέγοντας πως ο Δικέφαλος προετοιμαζόταν για αυτό το ματς, αλλά τελικά έπαιξε με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά:

Για το παιχνίδι: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι είχε πολλή ποιότητα. Προηγηθήκαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος πήρε την κατοχή και από δύο δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Υπήρξε και μια φάση για ένα πέναλτι πριν το γκολ, δεν ξέρουμε τι σφύριξε ο διαιτητής, δεν έχω εικόνα. Συνεχίζουμε. Νομίζω ήμασταν καλοί σήμερα.

Το ματς κρίθηκε στα λάθη. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες, κλείσαμε τους χώρους όσο είχαμε το σκορ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για την εποχή και χωρίς κόσμο. Τα παιδιά προσπάθησαν, έγιναν πολύ δυνατές μονομαχίες. Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά και δεν είχαμε περαιτέρω προβλήματα».

Για το γκολ του Ροντρίγκες: «Έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ ο Ροντρίγκες, που όμως αν το προσπαθήσει άλλες 100 φορές δεν θα μπει και κάναμε ένα λάθος για το 2-1».

Για το πως αντέδρασε η ομάδα του: «Με γεμίσματα αντιδράσαμε αφού δεχτήκαμε το γκολ, αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία φάση μέχρι εκείνη την ώρα».

Για το Κύπελλο: «Δυστυχώς είχαμε προγραμματίσει και δουλέψαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για να παίξουμε στον τελικό. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά στη χώρα μας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο όσοι το αγαπάμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags