Facebook Pixel "Ναι" σε Κασάμι, "όχι" σε Καμπιάσο
| 2016-05-15 10:22:00

"Ναι" σε Κασάμι, "όχι" σε Καμπιάσο

"Ναι" σε Κασάμι, "όχι" σε Καμπιάσο

Ο Ελβετός μέσος δείχνει να κερδίζει τον έμπειρο Αργεντινό στη "μάχη" για μια θέση στην 11άδα του τελικού με την ΑΕΚ

Την περασμένη Κυριακή ο Μάρκο Σίλβαείχε στη μεσαία γραμμή τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς μαζί με τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος όλα έδειχναν πως θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα. Αυτά μέχρι να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για τη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονου του φιλικού στο Βελιγράδι (έβαλε και ένα γκολ), ενώ στις τελευταίες προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό, κάτι που άρεσε στον Σίλβα. Για αυτό το λόγο προβάλλει αυτή τη στιγμή ως φαβορί ο Κασάμι να αγωνιστεί δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς.

Φανέλα βασικού όμως θα πάρει και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είχε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα και το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε πως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Ισπανού στόπερ.

Δίπλα στον Μποτία θα είναι ο Ντα Κόστα, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού. Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, όλα δείχνουν ότι ο Σίλβα θα εμμείνει στο αρχικό του πλάνο που ήθελε τον Φουστέρ και τον Ερνάνι να ξεκινούν βασικοί, αν και στη Σερβία ο Πάρντο έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, και τις άλλες δύο θέσεις στην ενδεκάδα θα πάρουν ο Φορτούνης και ο Ιντέγε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags