Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Μεγάλο αποτέλεσμα, η υπόθεση πλέον στα χέρια του!
| 2016-05-16 21:07:00

ΚΟΛΚΑΣ: Μεγάλο αποτέλεσμα, η υπόθεση πλέον στα χέρια του!

ΚΟΛΚΑΣ: Μεγάλο αποτέλεσμα, η υπόθεση πλέον στα χέρια του!

Είναι τεράστιο αποτέλεσμα γιατί πλέον αρχίζει και φαίνεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» κρατάει τις τύχες πλέον στα χέρια του. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Το χθεσινό ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και ο τρόπος που ήρθε δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στην ομάδα. Ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να υπάρχει τεχνητή ένταση προβάλλοντας την εμπειρία του έναντι της απειρίας του ΠΑΟΚ. Αυτό του έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα με παίκτη παραπάνω για 70 λεπτά κάτι το οποίο ανάγκασε την ομάδα του Ίβιτς σε παθητικό ρόλο. Όμως μόνο σε κακό δεν της βγήκε.

Με εξαιρετική άμυνα πίσω από τη μπάλα, με απίστευτες ενέργειες από τα στόπερ και κυρίως από τον Τζαβέλλα, ο Παναθηναϊκός κατέγραψε μόνο μια φάση πλην του γκολ που πέτυχε, μόνο το δοκάρι του Μπεργκ.

Ήταν σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ότι απάντησε άμεσα στο γκολ του Μπεργκ και σημαντικό ότι βρήκε τον τρόπο να κρατήσει το αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα κάκιστο διαιτητή που ήταν σαφές τι ήθελε να κάνει στο παιχνίδι.

Ο οποίος διαιτητής όλοι ξέρουμε πως έγινε διεθνής. Ήταν εμετικός, όμως ο ΠΑΟΚ κράτησε. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δεχθεί ο Τζαβέλλας, αφού είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανταπεξέλθει στον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Το κάνει τέλεια, δίνει πίστη στους συμπαίκτες του και δείχνει πως σε αυτή την ομάδα είναι μια ηγετική φυσιογνωμία.

Ήταν σημαντικό ότι ο Χαρίσης σκόραρε μετά από ένα τρίμηνο κακών παρουσιών, ενώ η ομάδα θα πρέπει από σήμερα να δει τις πληγές της για να ετοιμαστεί για τα παιχνίδια με Πανιώνιο, έχοντας ελάχιστη ξεκούραση και μετά τον Κάτσε, εκτός και τον Τζιόλη.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να φανεί έξυπνος στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια και αν τα πάρει, θα έχει πλέον τη σειρά στα πόδια του.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags