Facebook Pixel Nέο σχόλιο-φωτιά Σαββίδη για Τίγρη! (ΦΩΤΟ)
| 2016-05-16 21:00:00

Nέο σχόλιο-φωτιά Σαββίδη για Τίγρη! (ΦΩΤΟ)

Nέο σχόλιο-φωτιά Σαββίδη για Τίγρη! (ΦΩΤΟ)

Τρελό καρφί έριξε στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, σε συνομιλία του με οπαδό της Ένωσης. Τι απαντάει στον Ολυμπιακό!

Μεγάλο θόρυβο ξεσήκωσε η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram μετά την ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε αιχμηρό και συνάμα προκλητικό σχόλιο, με το οποίο εξέφρασε, ότι νιώθει αδικημένος από τη διαιτησία του Κύζα στη Λεωφόρο. «10 εναντιον 12; Κανένα πρόβλημα. ΠΑΟΚ είσαι. ΠΑΟΚ *** τον Πανιώνιο, γιατί αυτούς τους γράφουμε στα @@@@ μας τα δυο», έγραψε συγκεκριμένα.

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιο αναπαράχθηκε από πολλά Μέσα στο internet. Το θέμα όμως είχε και συνέχεια! Κάτω από την ανάρτηση υπήρξε καταιγισμός από μηνύματα. Ανάμεσα σε αυτά παρείσφρησε και ένας οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος άσκησε κριτική στον Γιώργο Σαββίδη για την εμπρηστική ανάρτησή του. Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ του απάντησε σε ήρεμο τόνο, αλλά σε ένα από τα λεγόμενά του, έριξε σπόντα για την Ένωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα ανάφερε με ειρωνεία, «εγώ δεν έριξα την ομάδα μου στη Γ'». Όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη ατάκα έχει ξεσηκώσει πολλές συζητήσεις δεδομένου των πολύ καλών σχέσεων που έχουν Μελισσανίδης και Σαββίδης. Η σπόντα όμως του υιού Σαββίδη ίσως να δοκιμάσει τη φιλία των δύο ανδρών...
 

Διαβάστε τον διάλογο!

AEKτζής: Πόσα τρόπαια έχεις από την στιγμή που ο μπαμπάς σου ειναι στο τιμόνι;

Γιώργος Σαββίδης: Τα τρόπαια δεν είναι τα πιο σημαντικά φίλε μου, αυτού του είδους τα τρόπαια να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Φυσικά θέλω τρόπαια, είναι λογικό. Αλλά θέλω καθαρά, αυτό είναι η διαφορά.

ΑΕΚτζής: Και αν δεν κάνω λάθος, όσα έγραψες δεν εκφράζουν τις πολιτικές του πατέρα σου, όσο αναφορά τη βία και γενικότερα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιώργος Σαββίδης: ... όπως βλέπω είσαι οπαδός της ΑΕΚ, δεν έστειλα ποτέ την ομάδα μου στη Γ'.

Νομίζεις αυτοί μπορούν να αποκαλούν τον πατέρα μου κλόουν; Προκαλούν τον πατέρα μου και εγω τί έκανα; Εγραψα κάτι για την ομάδα μου στο Instagram. Πιστεύω, ότι μπορώ να γράφω οτιδήποτε θέλω στο Instagram.

Βλέπεις τη διαφορά μεταξύ εμού και των άλλων; Μπορώ να συνομιλώ με κάθε οπαδό από κάθε ομάδα εύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα με μεγάλο σεβασμό στον κάθε φίλαθλο και την ομάδα του. Σέβομαι την αφοσίωσή του (στην ομάδα του) και πράγματα σαν και αυτό. Μου αρέσουν τα γεμάτα γήπεδα. Μου αρέσουν οι οπαδοί, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκαλέσει τον πατέρα μου κλόουν.

Και τέλος, είμαι άνδρας και μπορώ να νικήσω, μπορώ να χάσω και μπορώ να το πάρω σαν άνδρας, μόνο στην περίπτωση που είναι όλα καθαρά.

ΑΕΚτζής: Ναι είμαι οπαδός της ΑΕΚ και αύριο θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο ενάντια σε μία ομάδα που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο... Δεύτερον δεν υποστηρίζω τον χαρακτηρισμό κλόουν. Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι ότι μπορεί να είσαι ο κύριος Σαββίδης. Έχεις το δικαίωμα να υποστηρίζεις την ομάδα σου, αλλά δεν πρέπει να βρίζεις δημοσίως αντίπαλες ομάδες. Δεν είναι το καλύτερο για την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ.


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags