Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Όταν τα τουϊτ του Αλαφούζου σταματούν!!!
| 2016-05-17 21:49:00

ΚΟΛΚΑΣ: Όταν τα τουϊτ του Αλαφούζου σταματούν!!!

ΚΟΛΚΑΣ: Όταν τα τουϊτ του Αλαφούζου σταματούν!!!

Ήδη η ΑΕΚ γλίτωσε μία κόκκινη του Τζιμπούρ στη Τούμπα, ο Παναθηναϊκός μία κόκκινη ίσως και περισσότερες στη Λεωφόρο προχθές

Ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφς. Και η ισοπαλία στη Λεωφόρο ήταν πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα του Ίβιτς. Το θέμα όμως είναι πως η ασυλία που έχει η ομάδα της Αθήνας τέτοια εποχή, σε βγάζει από τα ρούχα σου.

Ο Παναθηναϊκός το 2008 με τις πλάτες του Κάκου βγήκε πρώτος. Τις επόμενες χρονιές, δύο μέτρα οφσάιντ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, το πέναλτι στον Φωτάκη που έκανε πως δεν είδε ο Γιάχος με τον Γρεβένη, οι μείον τρεις βαθμοί στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφς και βάλε ενδιάμεσα έναν τελικό που μας βρήκε αποδεκατισμένους. Σαν να είναι προαποφασισμένο να παίρνει τα.. ψίχουλα.

Από τη μήνα Μάρτη παραδοσιακά ολοκληρώνεται η διαδικασία της επικοινωνιακής πολιτικής ξεφωνητού μέσω τουίτερ από τον Αλαφούζο; Τυχαίο; Οι ενδείξεις λένε όχι. Δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός πως Ιβάν και Μελισσανίδης δεν τον υπολογίζουν ως σύμμαχο.

Το ακόμα πιο εκνευριστικό που κάνουν επικοινωνιακά στον Παναθηναϊκό είναι πως ενώ οι ίδιοι μέσα στο παιχνίδι δημιουργούν τις εντάσεις, στοχοποιούν τους δικούς μας.

Από το πρώτο λεπτό Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο, δημιουργούν εντάσεις στο παιχνίδι, στοχοποιούν τον Τζαβέλλα για να τον εκνευρίσουν και στον πράσινο Τύπο μεταφέρετε πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ προκαλούσε.

Και όλα αυτά, με την πλάτη του Κύζα, ο οποίος ως μηδενική προσωπικότητα ανέχτηκε τα τερτίπια των παικτών του Στραματσόνι, δεν κιτρίνησε κανέναν από τους τρεις και τελικά έβγαλε κάρτα στον Τζαβέλλα που είχε να αντιμετωπίσει αυτό το καραγκιοζλίκι.

Καμία διάθεση να παίξει μπάλα ο Παναθηναϊκός, εμφανώς αγχωμένος από το γεγονός πως φέτος δεν έχει κερδίσει καμία ομάδα πεντάδας.

Και αντί ο Τύπος τους να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό χάλι, στοχεύει σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Ενός αντιπάλου που για 75 λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Και δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε να έχουμε παθητική στάση όταν συμβαίνουν αυτά στους δικούς μας παίκτες. Ο Τζαβέλλας για παράδειγμα, έφαγε δύο μπουνιές στο Καραϊσκάκη από τον Μιλιβόγιεβιτς και δεν άνοιξε μύτη πλην της δικής του. Στο ίδιο παιχνίδι, έφαγε και την περιβόητη αγκωνιά ο Μπερμπάτοφ από τον Μποτία.

Οι ισορροπίες στα έξι παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφς, είναι πολύ λεπτές για να τις αφήσεις να διαμορφωθούν από σφυρίγματα ή μη σφυρίγματα. Και από στημένο κλίμα που δημιουργεί ο Τύπος.

Ήδη η ΑΕΚ γλίτωσε μία κόκκινη του Τζιμπούρ στη Τούμπα, ο Παναθηναϊκός μία κόκκινη ίσως και περισσότερες στη Λεωφόρο προχθές και ο ΠΑΟΚ σε δύο αγώνες έχει δύο κόκκινες και τον καλύτερό του παίκτη στο όριο καρτών.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags