Facebook Pixel ΑΥΤΑ είπε ο Μελισσανίδης και τους "έφτιαξε"!
| 2016-05-18 10:58:00

ΑΥΤΑ είπε ο Μελισσανίδης και τους "έφτιαξε"!

ΑΥΤΑ είπε ο Μελισσανίδης και τους "έφτιαξε"!

Διαβάστε την ομιλία του "Τίγρη" στα αποδυτήρια της Ένωσης πριν από το μεγάλο χτεσινό τελικό και το πώς τους έκανε... τούρμπο! "Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Ολοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οτι θα το πάρουμε"!

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε:

"Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ενας τελικός κυπέλλου. Αυτό το κύπελλο πρέπει να το πάρετε. Πρώτα από όλα για εσάς. Γιατί έχετε κάνει μεγάλη προσοπάθεια και το αξίζετε. Μετά για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ένας τίτλος. Και μετά για όλους εμάς. Τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Του αξίζει να χαρεί! Να πάρει την κούπα”.

Και αμέσως μετα ήρθε το ξέσπασμα: "Για να νικήσετε ένα πραγμα χρειάζεται. ΨΥΧΗ. Μπορείτε. Αρκεί να το πιστέψετε. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Ολοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οτι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε χαρακίρι ρε. Με το αίμα μας ρε να ορκιστούμε. Εγω ρε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Να ορκιστούμε ρε ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Φέρε ρε. Χαρακίρι όλοι. Πρώτος εγώ. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε!!!”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags