Facebook Pixel ΣΟΚ με Κασάμι! (ΦΩΤΟ)
| 2016-05-18 18:54:00

ΣΟΚ με Κασάμι! (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ με Κασάμι! (ΦΩΤΟ)

Άσχημη όσο και απρόσμενη εξέλιξη για τον Ελβετό άσο του Ολυμπιακού…

Αυτό κι αν αποτελεί έκπληξη! Ο Παϊτίμ Κασάμι θεωρούταν σίγουρος για το Euro του καλοκαιριού, αλλά τελικά έμεινε εκτός της προεπιλογής της εθνικής Ελβετίας για το τουρνουά!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελβετών, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ανακοίνωσε σήμερα την 28μελή προεπιλογή της ομάδας, στην οποία οι μεγάλες εκπλήξεις είναι οι ελλείψεις των Παϊτίμ Κασάμι και Γκοκχάν Ινλέρ.

Σίγουρα, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη της καριέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πόνταρε πολλά στην παρουσία του στο Euro για να διεκδικήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό που ήλπιζε στην αύξηση της αξίας του παίκτη μέσω του Euro για να προχωρήσει σε μια επικερδή πώληση.

Αναλυτικά, η προεπιλογή της Ελβετίας για το Euro 2016:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Μπούρκι (Ντόρτμουντ), Χιτς (Άουγκσμπουργκ), Εμβογκό (Γιούνγκ Μπόις)

Αμυντικοί: Λιχστάινερ (Γιουβέντους), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Λάνγκ (Βασιλεία), Τζουρού (Αμβούργο), Βον Μπέργκεν (Γιάνγκ Μπόις), Σαρ (Χόφενχαϊμ), Μουμπαντζέ (Τουλούζ), Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ), Βίνμερ (Ουντινέζε), Σεντέρος (Γκρασχόπερς).

Μέσοι: Μπεχράμι (Γουότφορντ), Τζεμαϊλί (Τζένοα), Φερνάντες (Ρεν), Φράι (Μάιντς), Σάκα (Γκλάντμπαχ), Σακίρι (Στόουκ), Στέφεν (Βασιλεία), Ζακάρια (Γιανγκ Μπόις), Ζούφι (Βασιλεία).

Επιθετικοί: Εμπολό (Βασιλεία), Σεφέροβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μεχμέντι (Μπάγερν Λεβερκούζεν), Ντερντιγιόκ (Κασίμπασα), Ταρασάϊ (Έβερτον).

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags