Ιδανικό ήταν το φινάλε του Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί, καθώς στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, σκόραρε δύο φορές κόντρα στη Μαρσέιγ και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου με 4-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό είχαμε το 1-0, όταν ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με το εξωτερικό και ο Ματουιντί με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μαρσέιγ ωστόσο …δεν τα έχασε και κατάφερε άμεσα να ισορροπήσει το ματς, καθώς στο 12’ έκανε το 1-1, με πολύ ωραίο σουτ του Μπατσουαγί!

Παρά την γρήγορη… απάντηση πάντως, η Παρί συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει το γκολ. Τελικά, το τέρμα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή με γκολ για τους Παριζιάνους. Συγκεκριμένα, στο 64’ ο Ενκουλού ανέτρεψε τον Ματουιντί, ο διαιτητής έδωσε αμέσως πέναλτι και ο Ιμπραΐμοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Ο Σουηδός όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δεν του έφτανε ένα γκολ για το… αντίο. Στο 57’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ίσλα και έδωσε στον Καβάνι για το 3-1, ενώ στο 82’ βγήκε απέναντι από τον Μανταντά και έγραψε το 4-1… κλειδώνοντας την κούπα. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μαρσέιγ μέχρι το φινάλε, ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Μπατσουαγί στο 87’.