Facebook Pixel Έκτακτο: Έριξε τη βόμβα για Εσιέν ο Αλαφούζος!
| 2016-05-22 12:55:00

Έκτακτο: Έριξε τη βόμβα για Εσιέν ο Αλαφούζος!

Έκτακτο: Έριξε τη βόμβα για Εσιέν ο Αλαφούζος!

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος!

Οι τυμπανοκρουσίες από την έλευση του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι αποδείχθηκαν λανθασμένες, αφού ο Γκανέζος σταρ δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο "τριφύλλι", δημιουργώντας μεγάλη απογοήτευση στους φίλους της ομάδας.

Κάτι η μεγάλη του ηλικία, κάτι οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να δείξει στο χορτάρι την εγνωσμένη του αξία και να αποσβέσει τα χρήματα που ξόδεψε για αυτόν ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, αυτό που ήταν κοινό... μυστικό εδώ και καιρό, επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη: ότι ο Εσιέν θα αποτελέσει παρελθόν από το "τριφύλλι"! Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του σε φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη, ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Είμαστε σε επαφές για να λύσουμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι σύντομα θα τελειώσουμε με το θέμα. Δυστυχώς, δαπανήσαμε πολλά χρήματα και πιστέψαμε πολύ στον Εσιέν, αλλά όπως αποδείχθηκε κάναμε λάθος. Τώρα πρέπει να το διορθώσουμε», είπε, αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και 100% επαγγελματία. Αυτό πρέπει να το τονίσω. Απλώς, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αγωνιστικά», τόνισε για τον Εσιέν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Οσο για τον αντικαταστάτη του, ο κ. Αλαφούζος είπε: «Θα πάρουμε καλό παίκτη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε πάλι στην ίδια λογική του μεγάλου ονόματος. Όλα θα γίνουν με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει ποιοτικά το κέντρο μας».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags