Facebook Pixel Μεγάλη μαγκιά από Τζαβέλλα στο ΟΑΚΑ!
| 2016-05-29 22:45:00

Μεγάλη μαγκιά από Τζαβέλλα στο ΟΑΚΑ!

Μεγάλη μαγκιά από Τζαβέλλα στο ΟΑΚΑ!

Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές ο άσος του ΠΑΟΚ. Τι έκανε μετά από την κόκκινη κάρτα για να βοηθήσει την ομάδα του και τι δήλωσε μετά το ματς; Μπράβο του!

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 32΄, κατάφερε να πάει το ματς εκεί που ήθελε, άντεξε στην πίεση, ενώ όταν η Ένωση έμεινε κι αυτή με παίκτη λιγότερο (48΄ αποβολή Πέκχαρτ), κλείδωσε την ισοπαλία που είναι σα …διπλό.

Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν, ο Γιώργος Τζαβέλλας, αν και αγωνίστηκε μόλις για μισή ώρα, κατάφερε να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Και δεν εννοούμε ο αρνητικός πρωταγωνιστής, λόγω της αποβολής του

Ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ σε όλη τη χρονιά, είχε την καλύτερή του στιγμή στο ΟΑΚΑ, όταν ο διαιτητής τού έβγαλε απευθείας κόκκινη στο 32΄, για το μαρκάρισμα στο Πέκχαρτ. Ο Τζαβέλλας σε αντίθεση με όσα έκανε σε άλλα γήπεδα, αυτή τη φορά αντέδρασε όπως έπρεπε. 

Όχι μόνο δε διαμαρτυρήθηκε, αλλά δέχθηκε πολύ ψύχραιμα την απόφαση του ρέφερι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ήσυχος, χωρίς να προκαλέσει και κυρίως χωρίς να επηρεάσει τη συγκέντρωση των συμπαικτών του.

Ο Τζαβέλλας κατάλαβε, μόλις βγήκε η κόκκινη, πως η ζημιά είχε ήδη γίνει, οπότε προσπάθησε να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ποιο ήταν αυτό; Να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του και να μην προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα του, η οποία πλέον είχε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη συνέχεια. 

Ο άσος τού ΠΑΟΚ έδειξε ανάλογη συμπεριφορά και μετά το ματς, όταν παραδέχθηκε ότι ..."περνάει μία εξαιρετική μπαλιά ο Μάνταλος, περνάει μπροστά μου ο Πέκχαρτ, εγώ απλώνω τα χέρια ενστικτωδώς και τον ανατρέπω. Είναι μία δίκαιη κόκκινη κάρτα", σχολίασε σχετικά με τη φάση. Μπράβο του! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags