Facebook Pixel Ντροπή το δημοσίευμα τού SportDog για Τζαβέλλα!
| 2016-05-30 15:15:00

Ντροπή το δημοσίευμα τού SportDog για Τζαβέλλα!

Ντροπή το δημοσίευμα τού SportDog για Τζαβέλλα!

Έξαλλος ο Γιώργος Μύρτσος με όσα γράφτηκαν (και στο δικό μας σάιτ) για τον άσο του ΠΑΟΚ με αφορμή την κόκκινη κάρτα στο ΟΑΚΑ. Γιατί (μας) τα χώνει και τι τον εξόργισε;

Θυμάστε την ταινία του Λάμπρου Κωνσταντάρα "Κάτι κουρασμένα παλικάρια"; Έτσι παρουσιάζονται στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων, που συμμετέχουν στα πλέι οφ. Αλλά το ποδοσφαιρο είναι αλλιώς στην Ελλάδα. Αν ήμασταν στην Αγγλία για παράδειγμα, που υπάρχει προγραμματισμός και ρόστερ για να αντεπεξέρχονται στις αγωνιστικές απαιτήσεις, καμιά κούραση δεν θα επηρέαζε τις ομάδες.

Στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος έγινε το αυτονόητο, κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτή η ομάδα δεν πείθει ούτε τον ίδιο τον εαυτό της. Με τον βετεράνο τον Λέτο επιθετικό, βαράτε παλικάρια ήταν το ματς... Νομίζω ότι δεν αξίζει τίποτα περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Αν ανατρέξετε σε παλαιότερα σχόλιά μου, είχα αναφέρει ότι περιμένω τον ΠΑΟΚ να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ.

Από τη μία, χθες, τα ατάλαντα παλικάρια της ΑΕΚ και από την άλλη τα ψιλοταλαντούχα του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ευνόησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς αποβλήθηκε νωρίς ο Τζαβέλλας και αργότερα βγήκε από το γήπεδο και ο άλλος αδύναμος κρίκος, ο Τζιόλης. Η τριπλέτα που έχει μπροστά ο ΠΑΟΚ είναι όλα τα λεφτά, όπως και το δίδυμο του Κάτσε με τον Τσίμιροτ. Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στο τέρμα και στους κεντρικούς αμυντικούς.

Αλλά βλέπω ότι στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες παίζουν χωρίς προπονητή. Με υπηρεσιακό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε καλύτερα αν είχε υπηρεσιακό προπονητή. Η μόνη ομάδα που έχει κανονικό προπονητη είναι ο Πανιώνιος, αλλά ο Μαρίνος φαίνεται απογοητευμένος στα πλέι οφ. Κρίμα, γιατί έκαναν καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και τώρα φαίνεται ότι έχουν απογοητευτεί.

Στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ πρέπει ο ΠΑΟΚ να μη χάσει από τον Παναθηναϊκό, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να νικήσει. Και μετά, που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να δούμε τι προγραμματισμό θα κάνουν στον ΠΑΟΚ. Γιατί είναι ψιλοδυνατοί οι αντίπαλοι που θα βρει μπροστά του...

Το λέω για μία ακόμα φορά: Η σωστή δημοσιογραφία, που είναι λειτούργημα, βοηθάει πολύ τον κόσμο να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Τόσο κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, όσο και αθλητικά. Η ελεγχόμενη δημοσιογραφία και οι δημοσιογράφοι των pay roll, καταστρέφουν τα πάντα. Οι "ταπέρνογλου" δημοσιογράφοι, για παράδειγμα, κρατούσαν κοιμισμένο τον κόσμο και φτάσαμε να υπογράψουμε τέσσερα Μνημόνια πριν το πάρουμε χαμπάρι.

Έτσι και στο ποδόσφαιρο, διαβάζω ένα σωρό εμετικά σχόλιο για τον Τζαβέλλα. Είδα ένα δημοσίευμα που χαρακτήριζε μάγκα τον Τζαβέλλα και στον SportDog! Πιστεύω ότι είναι ντροπή της δημοσιογραφίας τέτοια σχόλια, από ελεγχόμενους δημοσιογράφους. Γιατί υπάρχει ένας νόμος στην τακτική του ποδοσφαίρου: όταν οι αμυντικοί βγαίνουν, βγαίνουν μαζί με τον αντίπαλο παίκτη. Αν δείτε την αποβολή του Τζαβέλλα, είναι αστεία. Είναι αλλού ντα αλλού ο Τζαβέλλας! Μπορούσε να αποφύγει την κόκκινη, αν έβαζε σωστά το σώμα του. Ούτε σχόλια του τύπου "γλίτωσε το γκολ ο ΠΑΟΚ" μπορώ να δεχτώ σε αυτή τη φάση, γιατί μετά τον Τζαβέλλα υπήρχε και τερματοφύλακας!

*O SportDog δε διστάζει να δημοσιεύσει αυτούσια την άποψη του Γιώργου Μύρτσου και χωρίς ίχνος λογοκρισίας, παρόλο που δέχεται σκληρή -ενδεχομένως και άδικη- κριτική για το σχόλιο που έκανε για τον Γιώργο Τζαβέλλα, τόσο για τη συμπεριφορά του, όταν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, όσο και για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για όσους δεν έχουν διαβάσει το άρθρο του SportDog για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, με τίτλο "Μεγάλη μαγκιά από Τζαβέλλα στο ΟΑΚΑ!", κάντε "κλικ" ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags