Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη, πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, που έχει κάθε χρόνο παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μοιραία, λοιπόν, έχει ένα μεγάλο ρόστερ, με ποιοτικούς παίκτες, που για τον έναν ή για τον άλλον λόγο δεν γίνεται να παίζουν όλοι!

Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται απόλυτη ετοιμότητα από όποιον βρίσκεται στο ρόστερ, ώστε να μπορεί να προσφέρει ανά πάσα στιγμή τα μέγιστα.

Για αυτό και η ηλικία είναι ένας παράγοντας που δεν γίνεται να διαφύγει της προσοχής των ανθρώπων του Ολυμπιακού, κάτι που όπως ξέραμε μέχρι σήμερα πως θα οδηγούσε εκτός ομάδας τους Καμπιάσο και Φουστέρ, προκειμένου να συνεχίσει ο Τσόρι.

Μόνο που νεότερο σενάριο που έχει κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία από χθες το βράδυ, αναφέρει ότι το θέμα της παραμονής του Φουστέρ είναι ακόμα ανοιχτό!

Υπάρχουν πιθανότητες παραμονής του Ισπανού άσου στον Ολυμπιακό, καθώς φέτος υπάρχουν πολύ νωρίς προκριματικά για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται αν κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ντουρμάζ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να σκάσει μία πολύ καλή πρόταση για την παραχώρησή του!

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Σουηδός άσος θα χρειάζεται παραπάνω ξεκούραση, μετά από τη συμμετοχή του στο Euro...

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων στα άκρα του Ολυμπιακού, δηλαδή, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερνάνι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπολογιστεί και στην ομάδα θα υπάρχουν μόνο οι Πάρνο και Γιαννιώτας (αν μείνει) για τα "φτερά"!

Μία διαδικασία που μπορεί να φέρει τον Φουστέρ πιο κοντά στην παραμονή του για ακόμα έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας όμως και ο ίδιος ότι ο ρόλος του την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι πολύ περιορισμένος...