Facebook Pixel Το παίρνει πάνω του ο "Τίγρης"
| 2016-06-05 10:53:00

Το παίρνει πάνω του ο "Τίγρης"

Το παίρνει πάνω του ο "Τίγρης"

Μετά το "φιάσκο Μοντανιέ", ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να πάρει το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ στα χέρια του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να τελειώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης αναμένεται να αναλάβει δράση, μετά το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με τον Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μελισσανίδης θα έχει άμεσα συνάντηση με τους Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να εξεταστούν οι υπόλοιπες εναλλακτικές επιλογές, που έχουν οι “κιτρινόμαυροι” και επιλέξουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση. Στόχος των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι να τελειώσουν άμεσα το θέμα του νέου προπονητή, προκειμένου να τρέξει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τη διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα επιστρέφει σε πρώτο πλάνο για τους “κιτρινόμαυρους” και πως θα γίνουν προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας μαζί του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags