Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η πλευρά του Σπύρου Παπαθανασάκη να έκανε λόγο για επαφές ώστε να πουλήσει την ΠΑΕ Ηρακλής, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στόχος του Καναδού ήταν εξ αρχής να παραμείνει στην ομάδα.

Αυτό προκύπτει και απο τα δημοσιεύματα βάσει των οποίων ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες που έκανε (;) ώστε να βρει αγοραστή για την ΠΑΕ και έχει αρχίσει τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περιόδο.

Αυτόματα προκύπτει το ερώτημα σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσει ο Παπαθανασάκης τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας ώστε αυτή να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή και σχετίζεται με την πώληση του Απόστολου Βέλλιου.

Βέβαια εκτός απο το οικονομικό, ο Παπαθανασάκης έχει να αντιμετωπίσει και άλλα σημαντικά προβλήματα τα οποία καθιστούν δύσκολη την παραμονή του στην ομάδα, με πρώτο και σημαντικότερο το γεγονός ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του «κυανόλευκου» κόσμου.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει χάσει όλα του τα στηρίγματα μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή και φαντάζει δύσκολο να υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα δεχθούν να βρεθούν στο πλευρό του ώστε να τον βοηθήσουν.

Πηγή: bluearena.gr