Facebook Pixel Τόσα έδωσε ο Τίγρης, τόσα ο Σαββίδης!
| 2016-06-08 21:58:00

Τόσα έδωσε ο Τίγρης, τόσα ο Σαββίδης!

Τόσα έδωσε ο Τίγρης, τόσα ο Σαββίδης!

Διαβάστε πως ο Μελισσανίδης έκανε τη πιο ακριβή μεταγραφή της ΑΕΚ και κατάφερε να… κλέψει τον Μπάρκα μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Τα ποσά στο ρεπορτάζ του SPorDog.

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά το… μπάχαλο με τον Λόρια, που συμφώνησε προφορικά και στην συνέχεια τον ενημέρωσαν ότι είναι στον «αέρα», έκλεισε μέσα σε χρόνο ρεκόρ και η απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από τον Ατρόμητο. Πρόκειται για έναν παίκτη που «τσέκαρε» ο Ολυμπιακός και ξένες ομάδες, ενώ ήταν πολύ ψηλά και στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν και η μόνη ομάδα που είχε κάνει μέχρι σήμερα επίσημη πρόταση.

Η ΑΕΚ όμως, με προσωπικές κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και πολύ χρήμα, κατάφερε να κάνει δικό της τον πιο ταλαντούχο Έλληνα τερματοφύλακα. Η υπόθεση του Μπάρκα δεν ήταν καθόλου εύκολη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, το «αφεντικό» της Ένωσης χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ προσέφερε στον Σπανό περισσότερα από 600.000 ευρώ και έτσι κατάφερε να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση που έφτανε τις 500.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, η οικονομική διαφορά, αλλά και η επιθυμία του Μπάρκα να πάει στην ΑΕΚ, υποχρέωσαν ουσιαστικά την ομάδα του Περιστερίου να πει το «ναι».

Άλλωστε, ο ίδιος ο Μελισσανίδης τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει με τον πατέρα του νεαρού τερματοφύλακα και τον είχε… ψήσει, ώστε να κλείσει η συμφωνία. Για αυτό λοιπόν και μόλις ανέβασε την προσφορά του, η υπόθεση τελείωσε και ο Μπάρκας έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην «εποχή Τίγρη»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags