Facebook Pixel Τώρα.. παίζει μπάλα ο Καρυπίδης
| 2016-06-09 16:11:00

Τώρα.. παίζει μπάλα ο Καρυπίδης

Τώρα.. παίζει μπάλα ο Καρυπίδης

Ακόμη ένα βήμα προς την σύσταση της νέας ΠΑΕ Αρης έγινε χθες, με το άνοιγμα του λογαριασμού που αφορά το νέο μετοχικό κεφάλαιο.

Η διοικούσα επιτροπή, έχοντας να αντιμετωπίσει στενά χρονικά περιθώρια και συγκεκριμένη γραφειοκρατία, κατάφερε να φέρει εις πέρας την πρώτη και σημαντική της αποστολή, δρομολογώντας τόσο το θέμα του καταστατικού όσο και εκείνο του λογαριασμού. Ετσι, κατά κάποιο τρόπο... πέταξε το μπαλάκι στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στις επόμενες 15 ημέρες, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος καλείται να κάνει πράξη την δέσμευση του και να καταβάλει τα 1,2 εκατ. ώστε να καλύψει το νέο μετοχικό κεφάλαιο, συν τις 300 χιλιάδες ευρώ που αποτελούν την ταμειακή διευκόλυνση για τον Ερασιτέχνη.

Φυσικά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποια ακριβώς ημέρα θα γίνει αυτό. Το πιο πιθανό όμως είναι να πραγματοποιηθεί από την επόμενη εβδομάδα, αφού αυτές τις μέρες ο Καρυπίδης βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Η ουσία είναι ότι πλέον η... μπάλα βρίσκεται στο «γήπεδο» του. Και είναι στο χέρι του να καλύψει στο πρώτο δεκαπενθήμερο το νέο μετοχικό κεφάλαιο, προκειμένου στα τέλη Ιουνίου να υπάρχει η νέα ΠΑΕ και ο ΑΡΗΣ να αποφύγει τις χρονοβόρες διαδικασίες που προβλέπονται σε περίπτωση που δεν κατατεθούν τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags