Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι ξεκάθαρο ότι την ομάδα εφόσον βρεθεί κάποιος που μπορεί να τη πάρει, την δίνει ο Παπαθανσάκης. Σε 20 μέρες ξεκινούν οι υποχρεώσεις. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος να μπορεί να πάρει την ομάδα. Εγώ σκέφτομαι αυτήν καθ’ αυτήν την ομάδα. 100 φορές να φύγει ο Παπαθανασάκης και μετά τι; Αυτή η ομάδα πρέπει να ζήσει.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εργάζεται σε δυο μέτωπα. Από τη μια ποιος θα έρθει να πάρει την ομάδα και από την άλλη, πώς θα ετοιμαστεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Δεν μπορεί να περιμένει πότε θα του χτυπήσει κάποιος την πόρτα. Η δική μου άποψη είναι ότι ως τώρα κανένας δεν μπορούσε να αναλάβει τον Ηρακλή.

Είναι κοινό μυστικό ότι περιμένει τα έσοδα της μεταγραφής του Βέλλιου. Να κάνει την καλύτερη μεταγραφή και για τον παίκτη και για τον Ηρακλή.

Ούτε καν το σκέφτομαι ότι μπορεί να μην παίξει στην Α’ Εθνική ο Ηρακλής. Τα χρέη, αυτά τα 3 εκατομμύρια είναι λίγα για το μέγεθος του Ηρακλή και είναι ρυθμίσιμα και αντιμετωπίσιμα.

Δεν μου έχει πει ποτέ ότι θέλει λεφτά για τον εαυτό του ο Παπαθανασάκης. Μου λέει ότι δε θέλει να αφήσει τον Ηρακλή στο έλεος.

Για τον Βέλλιο υπάρχουν προτάσεις μόνο από το εξωτερικό. Καμία πρόταση από Ελλάδα.

Με αυτές τις συνθήκες αυτές δεν υπάρχει μέλλον για τον Ηρακλή. Ο λόγος που δεν παραιτήθηκα εγώ, είναι η ομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα, μου είπε χθες το απόγευμα θα ανακοινώσει νέο τεχνικό διευθυντή και νέα πρόσωπα και στην ομάδα και στη διοίκηση.

Οι Γερμανοί που ήρθαν είναι λίγοι για τον Ηρακλή.

Ο Βέλλιος βάζει πάνω απ΄όλα τον Ηρακλή”.