Το αρχικό πλάνο ήταν να ταξιδέψει η αποστολή από την Αυστραλία στο Ντουμπάι και από εκεί στην Αθήνα. Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Σιγκαπούρη, εν συνεχεία η ομάδα μετέβη στο Ντουμπάι, από εκεί στη Λάρνακα και μετά στην ελληνική πρωτεύουσα.

Εν ολίγοις, έγιναν δυο επιπρόσθετες στάσεις, προτού η εθνική μας ομάδα πατήσει το πόδι της στο "Ελ. Βενιζέλος", με την ταλαιπωρία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των περισσοτέρων.

Το εύλογο ερώτημα βέβαια που προκύπτει, είναι γιατί η ΕΠΟ συνεχίζει να συνεργάζεται με το ίδιο πρακτορείο, ενώ πριν δύο χρόνια στη Βραζιλία, το είχε πάλι κατηγορήσει για ανάλογη ταλαιπωρία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

"Υστερα από την αναίτια και απαράδεκτη ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κατά την επιστροφή της από την Αυστραλία, όπου έδωσε δύο φιλικούς αγώνες, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προέβη σε επίσημη έγγραφη διαμαρτυρία προς το συνεργαζόμενο πρακτορείο Travel Plan, που είχε την ευθύνη του ταξιδιού, ενώ ταυτόχρονα επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της". 

Πηγή: soccerplus.gr