Facebook Pixel Απρόσμενη επιλογή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!
| 2016-06-17 12:45:00

Απρόσμενη επιλογή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Απρόσμενη επιλογή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Έλληνας άσος, που φαινόταν πως μάλλον δε θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» εν όψει της νέας σεζόν, τελικά παραμένει και ανανεώνει το συμβόλαιό του, με απόφαση του Ιταλού κόουτς!

Σκούπα και φαράσι έχει πάρει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός τεχνικός θέλει να ανανεώσει πλήρως την ομάδα που την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε σχεδόν τίποτα.

Στη μαύρη λίστα του προπονητή του Τριφυλλιού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, κυρίως Έλληνες, για τους οποίος δεν έχει την καλύτερη γνώμη και θεωρεί πως δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα γράφτηκε ότι ψάχνουν για ομάδα παίκτες όπως ο Λαγός, ο Κλωναρίδης και ο Μαρινάκης, οι οποίοι φαίνεται πως δεν υπολογίζονται καθόλου από τον Ιταλό τεχνικό.

Πάντως, το μεγάλο κύμα αποχωρήσεων δεν αναμένεται να ακολουθήσει ένας άλλος Έλληνας άσος, για τον οποίο είχε διαρρεύσει αρχικά ότι θα είναι μέσα σε αυτούς που δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Γιώργος Κουτρουμπή, ο οποίος δείχνει να κερδίζει στο νήμα την παραμονή του στην ομάδα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει γενικώς θετική άποψη για τον παίκτη, άσχετα αν έχει ζητήσει την απόκτηση βασικού κεντρικού αμυντικού.

Ο Ιταλός πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα μέσα στη νέα σεζόν, καθώς μπορεί να αγωνιστεί κι ως αμυντικό χαφ.  

Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής θα κληθεί άμεσα από τη διοίκηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags