Facebook Pixel Βούιξε η πιάτσα: Κλεισμένο του Τίγρη πήρε ο Ιβάν!
| 2016-06-18 09:20:00

Βούιξε η πιάτσα: Κλεισμένο του Τίγρη πήρε ο Ιβάν!

Βούιξε η πιάτσα: Κλεισμένο του Τίγρη πήρε ο Ιβάν!

ΧΑΜΟΣ στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με Ισπανό άσο που "έπαιξε" δυνατά για την ΑΕΚ και έχουν συμφωνήσει μαζί του οι Θεσσαλονικείς!

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται πλάι - πλάι, στην προσπάθεια για να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια.

Σε έναν κοινό αγώνα, έχουν συνασπιστεί με την ελπίδα να κερδίσουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε αυτή τη μάχη...

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει ο καθένας την ομάδα του και το αγωνιστικό της κέρδος!

Για αυτό και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις (π.χ. Μπακασέτας, Μπάρκας) που η μία από τις δύο ομάδες είχε κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη και, στη συνέχεια, αυτός ο ίδιος παίκτης κατέληξε τελικά στην άλλη ομάδα!

Όπως φαίνεται ότι θα συμβεί με τον Χουάν Κάλα, το όνομα του οποίου "έπαιξε" έντονα το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ...

Μόνο που σημερινή ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό στόπερ και απομένει να τα βρει και με τη Χετάφε!

Στο ίδιο ρεπορτάζ, της εφημερίδας Metrosport, αναφέρουν ότι η διαφορά που υπάρχει με την ισπανική ομάδα δεν είναι μεγάλη, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ναι μεν ο Κάλα να έρθει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags