Facebook Pixel Κυνηγάει τη μεγάλη… ανατροπή ο ΠΑΟ!
| 2016-06-19 18:31:00

Κυνηγάει τη μεγάλη… ανατροπή ο ΠΑΟ!

Κυνηγάει τη μεγάλη… ανατροπή ο ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ωστόσο αν πείσει τελικά τον ποδοσφαιριστή, τότε θα υπάρξει μεγάλος ενθουσιασμός στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η πράσινη Ακαδημία τα τελευταία χρόνια και ο οποίος σύμφωνα με όσα είχαν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες, ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και η απόφασή του ήταν να αποχωρήσει από την Ελλάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έστω και στο… πάρα πέντε, κυνηγάει τη μεγάλη ανατροπή.

Οι Πράσινοι του κατέθεσαν ήδη νέα βελτιωμένη πρόταση, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συναντήθηκε με τον 18χρονο επιθετικό και συζήτησε μαζί του για αρκετή ώρα, με σκοπό να του εξηγήσει πως το καλύτερο για την καριέρα του, θα είναι σε αυτή την φάση, να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο 18χρονος στράικερ δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο στον ΠΑΟ αισιοδοξούν πως μπορεί να υπάρξει θετική εξέλιξη, αν και οι προτάσεις που έχει ο Λάμπρου στα χέρια του από το εξωτερικό, είναι ήδη πάρα πολλές!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags