Facebook Pixel Η ώρα της αλήθειας για Καρυπίδη...
| 2016-06-24 14:14:00

Η ώρα της αλήθειας για Καρυπίδη...

Η ώρα της αλήθειας για Καρυπίδη...

Η στιγμή της αλήθειας ή καλύτερα η ώρα που θα... μιλήσει το χρήμα, έφτασε για τον Αρη. Σήμερα το μεσημέρι εκπνέει η πρώτη προθεσμία για το μετοχικό κεφάλαιο που αφορά την νέα ΠΑΕ και φυσιολογικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και όχι μόνο, ο 38χρονος επιχειρηματίας είναι ο μόνος που έχει εκφράσει επίσημα και επανειλημμένα την πρόθεση του να καλύψει το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ και να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Μία δέσμευση για την οποία τις τελευταίες 15 ημέρες δηλώνει απόλυτα σίγουρος στο στενό του περιβάλλον, στον Ερασιτέχνη και σήμερα καλείται να την κάνει πράξη.

Η διορία βέβαια μπορεί να λήγει επίσημα το μεσημέρι, ο Καρυπίδης όμως και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προκύψει στις... καθυστερήσεις, ενδέχεται να προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων ηλεκτρονικά μέχρι τα μεσάνυχτα. Η πλευρά Καρυπίδη όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό μέχρι το μεσημέρι. Μένει πλέον να φανεί και στην πράξη, σε λίγες ώρες.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags