Facebook Pixel Απίθανα σκηνικά... Πήγε η Αστυνομία να συλλάβει τον Γκιρτζίκη!
| 2016-06-24 15:23:00

Απίθανα σκηνικά... Πήγε η Αστυνομία να συλλάβει τον Γκιρτζίκη!

Απίθανα σκηνικά... Πήγε η Αστυνομία να συλλάβει τον Γκιρτζίκη!

Καταστάσεις απείρου κάλλους έζησε και σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ...

Στη ΓΣ βρέθηκε η αστυνομία προκειμένου να συλλάβει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκίρτζικη έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας Θανάσης Τρομπούκης! Ωστόσο λίγο αργότερα ο κ. Τρομπούκης δήλωσε πως απέσυρε την μήνυση.

«Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα σωθεί από μένα τον εγκληματία που ήρθαν να με συλλάβουν. Εγώ όμως θα μείνω όρθιος παρά τις μεθοδεύσεις που έχουν γίνει» ήταν τα λογια του προέδρου της ΕΠΟ.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στην αίθουσα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας Θανάσης Τρομπούκης ο οποίος δήλωσε: "Αισθάνομαι και εγω άσχημα αλλά πρέπει να δικαιωθώ, πρεπει να ξέρει η Αρτα ότι εκπροσωπήθηκε. Εγω απέσυρα την μήνυση αλλά θέλω να κάνετε δεχτούς τους εκπρόσωπους μου έστω και αν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έχει περάσει."

Στην συνέχεια ο κ.Γκιρτζίκης τόνισε: "Είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Ηρθα να υπερασπιστώ το ποδόσφαιρο. Είμαι μαχητής και παρά την ηλικία μου είμαι ακόμα καταδρομέας. Δεν έχω πει ποτέ κακή λέξη για κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ ανήθικη πρόταση και θέλω φεύγοντας από το ποδόσφαιρο να έχω κάνει φίλους".

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags