Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της σημερινής συνέλευσης όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Και δεν μιλάω για τα φανερά όπως η πανωλεθρία του Γκιρτζίκη, του Μαρινάκη, του λυράρη και ης κομπανίας του στην ΕΠΣΑΝΑ αλλά για τα μηνύματα που είναι κρυμμένα… Προσπαθήστε να διαβάσετε μέχρι το τέλος το απόσπασμα από το βαρυσήμαντο άρθρο του ανθρώπου που είχε αποκλειστικό για… μήνες το ότι η ΑΕΚ δεν θα παίξει τρία χρόνια στην Ευρώπη αλλά στο τέλος άλλα του… λέγανε κι άλλα έγιναν.

Διαβάστε λοιπόν πως ετοιμάζεται η… ισπανική, ή Πορτογαλική για να θυμηθούμε και τον Σίλβα, υποχώρηση. Διαβάστε: “Και ο Ολυμπιακός, τι κάνει, θα ρωτήσετε. Δεν ξέρω τι κάνει ο Ολυμπιακός, το πιθανότερο όμως είναι να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Και γιατί δηλαδή να κάνει, όταν έχει ΟΜΑΔΑ μερικά ΕΠΙΠΕΔΑ και πολλές ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη των άλλων; Να κάνει τι δηλαδή, να βάλει δικούς του» διαιτητές; Να επανδρώσει την ΚΕΔ με φίλους του; Αλίμονο αν ενδιέφερε τον Ολυμπιακό ποιος θα είναι ο αρχιδιαιτητής και ποιος θα ορίζει τους παρατηρητές. Αν τον ενδιέφερε, πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ τα εκατομμύρια, για να κάνει μεταγραφές. Θα έπαιζε με τους Πιατέλες, τους Σοϊλέδες και τους Χουχούμηδες και θα… παραπονιόταν για τη διαιτησία. Εκείνο που οι Ενώσεις θα πρέπει να γνωρίζουν και να σκεφτούν πολύ καλά πριν ψηφίσουν στη γενική συνέλευση, είναι κάτι πολύ απλό και αυταπόδεικτο: Αν η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πέσει στα χέρια των ψευτο-εξυγιαντών», θα καταστούν αυτόματα ΔΕΣΜΙΟΙ ενός παραποδοσφαιρικού ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΥ συστήματος διοίκησης, που θα χαρακτηρίζεται από τακτικές και ενέργειες ακριβώς σαν αυτές που… θαυμάσαμε» όλοι (συμπεριλαμβανομένων και των ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ) στις εκλογές της Ζακύνθου. Οπως επίσης και δραστηριότητες που θα ομοιάζουν με εκείνες του κατηγορούμενου ως αρχιεκβιαστή» Μηλιωράκη του ΠΑΟΚ. Την ήπια, ήρεμη συνετή και φρόνιμη διοικητική τακτική του φιλήσυχου Γκιρτζίκη, θα την ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ, ΘΕΛΟΥΝ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ”.

Μανώλη τον Βάργκας ξέχασες. Τσάμπα ήρθε κι αυτός. Το ξέρω φίλοι ότι είσαστε σοκαρισμένοι από το πως μπορεί μέλος του ανθρώπινου είδους να γράψει αυτά τα πράγματα. Αλλά άλλο είναι το σημαντικό της βαρυσήμαντης τοποθέτησης. Η ηττοπάθεια και ο τρόμος που αποπνέει το άρθρο. Γραμμένο από έναν άνθρωπο με εμφανώς κακή ψυχολογία. Και που είσαι ακόμη. Ολα χάλια πάνε λοιπόν στον Ολυμπιακό. Αντικειμενικά. Και όταν πάνε χάλια τα πράγματα στον Ολυμπιακό χαίρεται η φύσις όλη.

Ομως τώρα πρέπει τα χτυπήματα να είναι συνεχή. Σε όλα τα επίπεδα. Κι επειδή δεν παίζουμε και θα αργούμε να ξαναπαίξουμε μαζί τους τα χτυπήματα μπορούν να είναι μεταγραφικά. Τώρα η ΑΕΚ πρέπει να γκολ διαφορετικά από αυτά που τους έβαλε στον τελικό. Ξεκίνησε πολύ καλά. Με Μπάρκα που τον ήθελαν αλλά δεν τον πλήρωσαν, η ΑΕΚ τον πλήρωσε, με Τσιγκρίνσκι και με τον Μπακασέτα να έρχεται αφού πρώτα υπογράψει το συμβόλαιο του στην ΑΕΚ την 1η Ιουλίου όπως του επιτρέπει ο νόμος. Ομως η ομάδα παρότι έχει κάνει καλή αρχή δεν έχει κάνει… τίποτα. Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς έφτασε και χωρίς να το καταλάβουμε η ομάδα θα πάει στην Πολωνία, θα γυρίσει και θα έρθει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ενας μήνας και λίγες ημέρες έχουν μείνει άλλωστε. Η ομάδα δεν έχει σέντερ φορ. Πρέπει να πάρει. Ολοι μας θα θέλαμε να έρθει ο Ντρογκμπά στα 25 του σε τιμή… Πλατέλλα αλλά όσο και να περιμένουμε δεν γίνεται. Οπότε ας παρθεί μια απόφαση, ας δωθούν τα σωστά χρήματα όπως πάντα από τότε που ήρθε ο Μελισσανίδης και πάμε. Αρκεί να έχει πει το “ναι” ο προπονητής. Που θα το έχει πει όπως και για τους άλλους. Αρκετό χρόνο χάσαμε με τις διακοπές. Θεωρώ αστείο σε αυτές τις θέσεις ευθύνης να υπάρχουν διακοπές τέτοια εποχή. Ας πάνε τον… Σεπτέμβριο, δεν θα λείψουν από κανένα και θα απολαύσουν και τις ωραιότερες θάλασσες. Από του χρόνου τώρα. Πάρτε απόφαση λοιπόν. Οπως και για το αριστερό μπακ. Παίκτες που έχουν γεμάτες χρονιές σε προηγμένα πρωταθλήματα απλά κάνουν για όλες τις Ελληνικές ομάδες. Και φυσικά ακραίο μεσοεπιθετικό. Γρήγορο. Ας γίνουν οι τρεις και μετά βλέπουμε για συμπληρώματα και ευκαιρίες. Ο Λαϊφης για παράδειγμα θα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα. Στη σωστή τιμή πάντα. Οχι επειδή έχουμε ή δεν έχουμε λεφτά. Αλλά για λόγους τάξης. Επειδή η ΑΕΚ που πτώχευσε πέθανε. Και όσο υπάρχει Μελισσανίδης θα είναι μόνο ανάμνηση. Πάμε λοιπόν. Προχωρήστε στα επόμενα χτυπήματα. Τα τάιμινγκ είναι τέλειο. Πρόεδρε τρέξτους…

ΠΗΓΗ: aek365.com