Μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην υπήρχε κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά από χθες φαίνεται ότι η κατάσταση έχει αλλάξει.

Γιατί πλην του Φιγκέιρας, που αποτέλεσε επιλογή του Μάρκο Σίλβα και βρίσκεται στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα, οι Πειραιώτες με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισαν χθες τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, που ήθελε πολύ στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια...

Με τον διεθνή Κύπρο άσο να αποτελεί ένα πολυεργαλείο, καθώς μπορεί να δώσει λύσεις τόσο σε δύο θέσεις της αμυντικής τετράδας (στόπερ και μπακ), όσο και ως αμυντικός μέσος.

Παρόλα αυτά πολύ δύσκολα θα μείνει στην πρώτη σεζόν του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι ήδη από χθες υπάρχει ρεπορτάζ που τον θέλει να πηγαίνει στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο...

Υπάρχει όμως μία ακόμα πληροφορία για τον νεαρό άσο και το μέλλον του, που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία!

Τι αναφέρει αυτή η πληροφορία; Ότι πιθανός προορισμός του Λαΐφη μπορεί να είναι και η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο διεθνής Κύπριος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη Νότιγχαμ!

Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής δηλαδή, ενώ μπορεί να φανεί χρήσιμος σε περισσότερες από μία θέσεις στον Μοντανιέ, που συμφωνήσε να είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου!

Το σενάριο κυκλοφορεί από χθες, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα...

Σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρο ότι ο Λαΐφης δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό στην πρώτη χρονιά του συμβολαίου του.

Με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να έχει ελπίδες για την απόκτησή του, αν και το ρεπορτάζ που έχει κυριαρχήσει αναφέρει ότι θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στη Σταντάρ Λιέγης.