Αναλυτικά:

«Ο καιρός είναι διαφορετικός σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά μου αρέσει γιατί είναι ιδανικός για προπονήσεις και αγώνες. Νιώθω καλά που βρίσκομαι πάλι εδώ (σ.σ. Στην Αγγλία). Όσο για την ομάδα μου, οι παίκτες και όλο το τιμ με έκαναν να νιώσω αμέσως σαν στο σπίτι μου», τόνισε αρχικά ο πρώην άσος του Ηρακλή και συνέχισε αναφερόμενος στην πρώτη του εμπειρία στην Αγγλία, αλλά και τη βαθιά του επιθυμία- που εν τέλει έγινε πραγματικότητα- να επιστρέψει στο Νησί:

«Είχα έρθει πρώτη φορά στην Αγγλία σε ηλικία 18 ετών και πέρασα τριάμιση χρόνια, τα οποία ήταν καλά. Έμαθα πολλά και επιστρέφω με μεγαλύτερη εμπειρία. Συνέχισα μετά στο εξωτερικό, γύρισα στην πατρίδα μου και, φέτος ένιωσα έτοιμος να επιστρέψω στην Αγγλία. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη, τα πολλά γκολ και ο τρόπος παιχνιδιού γενικά είναι από τους αγαπημένους μου, για αυτό άλλωστε επιλέγω την Αγγλία».

Πως του φαίνεται, όμως, το επίπεδο της Τσάμπιονσιπ, αλλά και η σκληρή προετοιμασία που καταβάλλουν στο σύνολό τους οι αγγλικές ομάδες για να φτάσουν στα απαιτούμενα αγωνιστικά επίπεδα; «Ξέρω ότι η Τσάμπιονσιπ είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, δυνατό με πολλά παιχνίδια. Μόλις ξεκινήσαμε. Μας έμεινε ένας μήνας μέχρι την έναρξη. Ο προπονητής θέλει επιμέλεια και αυτό είναι καλό και νομίζω ότι έχουμε μέλλον ως ομάδα. Δεν νομίζω ότι απολαμβάνουμε την προετοιμασία. Πρέπει, όμως, να την κάνουμε, να είμαστε συγκρεντεωμένοι, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν.Έπαιξα πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά προπονήθηκα και πολύ, ακόμη και μετά τα ματς. Έχω πολλά να δώσω στην Νότιγχαμ»!

Κλείνοντας, ο διεθνής επιθετικός ρωτήθηκε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Νότιγχαμ. Πως του είχε φανεί η προοπτική; «Όταν άκουσα για τη Νότιγχαμ ήθελα να μάθω αν πραγματικά με ήθελε. Ούτως η άλλως σκοπός μου ήταν να γυρίσω στην Αγγλία, επομένως η Νότιγχαμ είναι για μένα η καλύτερη επιλογή. Την γνώριζα φυσικά την ομάδα, είναι μεγάλο όνομα και στη χώρα μου».