Facebook Pixel Ο Βίκτορ φέρνει πίσω τον "τελειωμένο" του Σίλβα!
| 2016-06-30 22:45:00

Ο Βίκτορ φέρνει πίσω τον "τελειωμένο" του Σίλβα!

Ο Βίκτορ φέρνει πίσω τον "τελειωμένο" του Σίλβα!

Ποιον έμπειρο άσο, που ο Πορτογάλος είχε διώξει από τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος ο Ισπανός να ρίξει στους αγώνες των προκριματικών; Ποιανού τη θέση «τρώει» και γιατί;

Με το φιλικό κόντρα στη Βάκερ (1-1) ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, το οποίο ξεκίνησε με Μάρκο Σίλβα και ολοκληρώθηκε με Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ισπανός κόουτς, βέβαια, δούλεψε με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες και πλέον γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό το υλικό που έχει στα χέρια του και σε ποιους πρέπει να στηριχθεί για να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της νέας σεζόν, που είναι φυσικά η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έχει διαρρεύσει από το Λιμάνι, στα πλάνα της ομάδας είναι να γίνουν δύο-τρεις βασικές μεταγραφές για τα πρώτα παιχνίδια, όμως ουσιαστικά ο Ισπανός θα στηριχθεί στους παίκτες του Μάρκο Σίλβα και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε αλλαγές. Έτσι, λοιπόν, η 11άδα που θα δούμε στους πρώτους προκριματικούς, δε θα διαφέρει πολύ από την περσινή, αν και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις.

Αυτές θα αφορούν παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας εμφανίζονται μακριά από τον καλό τους εαυτό. Ένας από αυτούς είναι και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος στο φιλικό με τη Βάκερ αγωνίστηκε για 45 λεπτά και ήταν αποητευτικός. Έκανε συνέχεια εύκολα λάθη, πουλούσε την μπάλα, ενώ δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου στο επιθετικό κομμάτι.

Αντίθετα, θετική εμφάνιση, παρότι αγωνίστηκε μόλις για 20 λεπτά, πραγματοποίησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χωρίς τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει ξανά τη θέση του στο ρόστερ και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αρχική 11άδα. Μάλιστα, αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεν αποκλείεται ο Βίκτορ να τον προτιμήσει για τον παίκτη δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, αφού διαθέτει ποιότητα, εμπειρία, αλλά και περισσότερη διάθεση από τον Κασάμι… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Πάρτε κι αυτόν από τον Παναθηναϊκό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags