Facebook Pixel Ούτε τεχνικός, ούτε διεθυντής, αλλά... σύμβουλος!
| 2011-06-16 22:21:00

Ούτε τεχνικός, ούτε διεθυντής, αλλά... σύμβουλος!

Ούτε τεχνικός, ούτε διεθυντής, αλλά... σύμβουλος!

Τελικά ο Γιάννης Σαμαράς δεν θα αναλάβει ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε γενικός αρχηγός, αλλά θα είναι συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κάτι σαν τεχνικός συμβουλος...

Μπορεί ο Παναθηναϊκός εδώ και πέντε μήνες, μετά την αποχώρηση του Κάρλος Φρέιτας, να έψαχνε για τεχνικό διευθυντή που θα πάρει πάνω του το κομμάτι των πωλήσεων και των μεταγραφών αλλά μετά το «ναυάγιο» με τον Ζήση Βρύζα η διοικούσα επιτροπή κατέληξε στον συμβουλευτικό ρόλο του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος ήταν αρνητικός στο να αφήσει τις ακαδημίες.

Μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Δημήτρη Γόντικα, αποφασίστηκε να αναλάβει ρόλο τεχνικού συμβούλου Όπως εξηγούσαν άνθρωποι της ΠΑΕ, ο Σαμαράς θα έχει ρόλο συμβούλου δίπλα στον Γόντικα και τον Φερέιρα με στόχο να δίνει ακόμη μια ποδοσφαιρική άποψη για καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα.

Παράλληλα, ο διευθυντής των ακαδημιών δεν θα αφήσει το πόστο του στην Παιανία ενώ θα είναι αρμόδιος για την σύνδεση των φυτωρίων με την πρώτη ομάδα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός πάει σε ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο από αυτό που είχε αποφασίσει, καθώς ο Σαμαράς δεν θα είναι ο τεχνικός διευθυντής... αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags