Facebook Pixel Τι είχε πει ο Βιεϊρίνια στη συνέντευξή του για τον ΠΑΟΚ
| 2016-07-02 19:07:00

Τι είχε πει ο Βιεϊρίνια στη συνέντευξή του για τον ΠΑΟΚ

 Τι είχε πει ο Βιεϊρίνια στη συνέντευξή του για τον ΠΑΟΚ

Με αφορμή το δημοσίευμα της «Bild» αλλά και την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου πριν από σχεδόν έναν μήνα.

Το θέμα της επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή ένα δημοσίευμα της γερμαικής εφημερίδας «Bild».

 

Λίγο αργότερα ήρθε η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, που ουσιαστικά ανέφερε ότι βαρέθηκε τα λόγια στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Βιεϊρίνια πάντως στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από έναν μήνα περίπου στη Metrosport (24 Μαΐου) είχε αναφέρει ότι δεν του έγινε συγκεκριμένη πρόταση για να γυρίσει. «Δεν μου έγινε οικονομική πρόταση να επιστρέψω. Είχαμε μιλήσει τον πρώτο χρόνο που ήταν εδώ ο Σαββίδης για να έρθω ως δανεικός κάτι που δεν έγινε, γιατί μιλούσαμε μόνο και δεν έγινε πρόταση. Πρώτα πρέπει να γίνει πρόταση στην ομάδα και μετά σε μένα. Αν θα έχω πρόταση θα κάτσω και θα την δω. Είναι ψέμα ότι μου είχε γίνει πρόταση».

 

 

Στο τέλος δεν παρέλειψε να πει πως: «Τον κόσμο τον αγαπάω. Περιμένω τη στιγμή που θα έρθω και πάλι στον ΠΑΟΚ να κερδίσω έναν τίτλο με την ομάδα».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags