Facebook Pixel Πήγε για το μπαμ με Τζιμπούρ και βγήκε... ταύρος!
| 2016-07-05 13:17:00

Πήγε για το μπαμ με Τζιμπούρ και βγήκε... ταύρος!

Πήγε για το μπαμ με Τζιμπούρ και βγήκε... ταύρος!

Ποια σουπερλιγκάτη ομάδα ήταν έτοιμη για τρομοκρατικό χτύπημα αλλά δεν προχώρησε; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Συνεχίζεται ακάθεκτα ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προετοιμάζεται για την έξοδό του στην Ευρώπη, μέσω των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Ο “Άγιαξ” της Ηπείρου ψάχνεται για την ενίσχυση στην επίθεση, καθώς έχει... αδειάσει από παίκτες που παίζουν στην αιχμή του δόρατος. Μανιάς, Ηλιάδης και Ίλιτς με αποτέλεσμα η ομάδα να είχε μείνει μόνο με τον Γιάκο και τον Ντόλοβατς.

Όπως μας σφύριξε έγκυρη πηγή του Sportdog, ο ΠΑΣ προσπάθησε να κάνει μία πολύ δυνατή προσθήκη, η οποία αναμφισβήτητα θα ανέβαζε το επίπεδο στην ομάδα. Οι πληροφορίες μας λένε, ότι οι Γιαννιώτες έκαναν πρόταση στον Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, ύστερα από μία σεζόν, η οποία μπορεί να μην είχε και την καλύτερη εκκίνηση για αυτόν, καθώς τραυματίστηκε, αλλά στο τέλος αναδείχτηκε πρωταγωνιστής του Δικεφάλου, χάρη στα καθοριστικά του γκολ σε ημιτελικό και τελικό του Κυπέλλου.

Ο “τρομοκράτης” δεν ήταν αρνητικός να φορέσει την τιμημένη φανέλα του “Άγιαξ” της Ηπείρου. Ωστόσο, οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν μπορούσε να τις αντέξει η ομάδα. Τα λεφτά ήταν πολλά και έτσι το μεγάλο μπαμ δεν έγινε ποτέ!

Και αφού δεν έγινε τρομοκρατικό χτύπημα, η αναζήτηση του ΠΑΣ για επιθετικό βγήκε εκτός συνόρων Τα ραντάρ του σκύλου έπιασαν, ότι οι “κυανόλευκοι” σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουν τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την ιβηρική χερσόνησο που αγωνιζόταν στον Πλατανιά Χανίων. Ο λόγος για τον Νταβίντ Τόρες, ο οποίος έπαιξε στην Κρήτη τη διετία 2013-2015, ενώ τη σεζόν 2015-2016 επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Σεγούντα με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Αλαβές, την οποία βοήθησε τα μέγιστα και η ομάδα πήρε την άνοδο στην Πριμέρα τερματίζοντας πρώτη.

Ο Ισπανός φορ έχει πλούσιο βιογραφικό με θητεία σε Αλκογιάνο, Αλμπαθέτε, Θέουτα, Οντινιέντ, Ρεάλ Μούρθια, Αλικάντε, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο μέτρησε 60 συμμετοχές με 17 γκολ. Η περίπτωσή του φαίνεται λύρα εκατό για τον ΠΑΣ Γιάννινα που χρειάζεται έναν φορ με εμπειρία, όπως ο Ισπανός... ταύρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags