Facebook Pixel Πήρε σκούπα ο Βίκτορ! Διώχνει και όνομα-έκπληξη!
| 2016-07-07 12:45:00

Πήρε σκούπα ο Βίκτορ! Διώχνει και όνομα-έκπληξη!

Πήρε σκούπα ο Βίκτορ! Διώχνει και όνομα-έκπληξη!

Μετά τον Γιαννιώτα, ο Ισπανός ετοιμάζεται να «τελειώσει» από τον Πειραιά έναν ακόμα επιθετικογενή άσο! Δύο είναι οι υποψήφιοι, τον έναν, πάντως, δεν τον περιμένει κανείς! 

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέσα στο επόμενο διάστημα, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ των "ερυθρολεύκων" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γιατί η ομάδα την οποία γυμνάζει σήμερα ο Βίκτορ, είναι η ομάδα που έφτιαξε πέρσι ο Μάρκο Σίλβα, συν τους Φιγκέιρας (που ήταν όμως επιλογή του Πορτογάλου) και Ντε Λα Μπέγια.

Και όπως έχει γίνει σαφές, ο Iσπανός προπονητής έχει άλλες σκέψεις για την 11άδα και τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Γι΄ αυτό και μετά το "κόψιμο" του Γιαννιώτα από την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Βέλγιο, δεν αποκλείεται προσεχώς να υπάρξει και νέα αποχώρηση-έκπληξη για τους πρωταθλητές.

Το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό μετά τον Έλληνα άσο να αποχωρήσει από την ομάδα και ένας εκ των Ντουρμάζ - Σεμπά!

Με τον Πάρντο να φαίνεται, για την ώρα, πως είναι ο μοναδικός ακραίος του Ολυμπιακού που δεν τον κουνάει κανένας από την 11άδα, οι άλλοι δύο πρέπει να αρχίσουν να έχουν τις ...επιφυλάξεις τους.

Το ίδιο σενάριο αναφέρει ότι ο Βίκτορ είναι πιθανό να ζητήσει, μετά το τέλος του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας, την αποχώρηση του ενός εκ των δύο, πιθανώς για να φέρει κάποιον ποδοσφαιριστή που προτιμάει εκείνος.

Κι αν για τον Σεμπά το διαζύγιο θεωρείται μία φυσιολογική εξέλικη και με βάση την πορεία του στο περασμένο πρωτάθλημα, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ντουρμάζ, που τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags