Facebook Pixel Το… έγκλημα του Βίκτορ!
| 2016-07-27 23:58:00

Το… έγκλημα του Βίκτορ!

Το… έγκλημα του Βίκτορ!

Aπαράδεκτη επιλογή, που βάζει πλέον σε μεγάλες περιπέτειες τον Ολυμπιακό. Ανεπίτρεπτο προπονητής σε αυτό το επίπεδο, να κάνει ένα τόσο σοβαρό λάθος…

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά (0-0) και η ευθύνη για αυτό βαραίνει τόσο την διοίκηση όσο και τον Βίκτορ Σάντσεθ. Οι μεν γιατί δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και έκριναν πως δεν χρειάζεται κάποια δυνατή μεταγραφή για αυτά τα Προκριματικά, ενώ ο προπονητής ευθύνεται 100% για τον τρόπο που έστησε την ομάδα στο γήπεδο, αλλά και για τους παίκτες που επέλεξε να ξεκινήσουν.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα, καθώς μπορεί οι Φορούνης – Σεμπά – Ιντέγιε και Ντουρμάζ να ήταν έστω… αξιοπρεπείς, όμως σε άμυνα και κέντρο οι Πειραιώτες είχαν απίστευτα κενά. Η ομάδα του Βίκτορ «φώναζε» πως έχει τεράστιο πρόβλημα κάθε φορά που η Χάποελ έκλεβε την μπάλα και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα, καθώς στο κέντρο δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν οι Μιλιβόγεβιτς - Μανιάτης, ενώ η... πεντάδα της άμυνας (Σιόβας, Μποτία, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια και Ντα Κόστα που μπήκε αλλαγή) έδειχνε επίφοβη για το εύκολο λάθος.

Επίσης, ήταν πάρα πολλές οι φάσεις όπου η μπάλα «κόλλαγε» είτε στα πόδια του Καπίνο είτε στων αμυντικών, που δεν ήξεραν τι να την κάνουν, αφού οι Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης βρισκόταν πάρα πολλά μέτρα μακριά. Εκεί ακριβώς είναι και το μεγάλο… έγκλημα του Βίκτορ, ο οποίος έκανε μεγάλο λάθος όχι στην 11αδα, αλλά στην επιλογή της αποστολής. Γιατί ό,τι και να συμβαίνει στις προπονήσεις, δεν γίνεται σε ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι ο αντίπαλος θα παίξει «κλειστά» και θα σου δώσει χώρους, εσύ να αφήνεις στην εξέδρα τον ποιοτικότερο χαφ που έχεις, τον Παϊτίμ Κασάμι!!

Ο Ελβετός μπορεί να είναι ο χειρότερος χαρακτήρας, όμως αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός στο ρόστερ που μπορεί να παίξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, να κρατήσει μπάλα, να ηρεμήσει το παιχνίδι και να βγάλει δύο – τρεις σωστές μπαλιές στα εξτρέμ και στον Ιντέγιε. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον πουλήσουν, ωστόσο εάν τελικά μείνουν εκτός από την Χάποελ, τότε θα χάσουν περισσότερα εκατομμύρια από αυτά που θα πάρουν από τη μεταγραφή του Κασάμι. Έγκλημα που δεν δικαιολογείται. Ας μην τον ξεκίναγε, αλλά ας τον είχε έστω στον πάγκο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό κράξιμο στον Ολυμπιακό και με το δίκιο τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags