Facebook Pixel Οι κλωτσιές του Ντουρμάζ και η αντίδραση Βίκτορ!
| 2016-07-30 22:45:00

Οι κλωτσιές του Ντουρμάζ και η αντίδραση Βίκτορ!

Οι κλωτσιές του Ντουρμάζ και η αντίδραση Βίκτορ!

Ξέφυγε η κατάσταση με τον Σουηδό, ο οποίος ξέχασε που βρίσκεται και ξεπέρασε τα όρια. Ποιανού την τσάντα κλώτσησε, αλλά και τι αποφάσισαν ο Ισπανός κόουτς και η διοίκηση.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό και με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος σίγουρα δεν ήταν από τους χειρότερους παίκτες της ομάδας στο τραγικό βράδυ με την Χάποελ, όμως η συμπεριφορά του τη στιγμή της αλλαγής του, τον έχει… βγάλει στην σέντρα.

Ο Σουηδός μόλις είδε το ταμπελάκι με το νούμερο της φανέλας του, αμέσως… στράβωσε και έδειξε έμπρακτα την δυσαρέσκεια του, πρώτα με την καθυστέρηση που έκανε μέχρι να βγει (ενώ το ματς ήταν στο 0-0!!) και στην συνέχεια δίνοντας το χέρι φανερά εκνευρισμένος και με το ζόρι στον Βίκτορ Σάντσεθ. Ωστόσο, ο Ντουρμάζ δεν έμεινε μόνο σε αυτά που «έπιασε» η κάμερα, καθώς από του Ρέντη έρχονται και νέες πληροφορίες για το ξέσπασμά του.

Όπως μάθαμε λοιπόν, ο ταλαντούχος εξτρέμ τη στιγμή της αλλαγής του πραγματικά θόλωσε και για αυτό βγαίνοντας από το γήπεδο ξέσπασε. Αφού έδωσε φανερά νευριασμένος το χέρι στον προπονητή του, στην συνέχεια άρχισε να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Αρχικά, έριξε μία κλωτσιά στον πάγκο και στην συνέχεια άλλη μία στην τσάντα του γιατρού των «ερυθρολεύκων», Χρήστου Θέου!!

Ο Βίκτορ προφανώς και αντιλήφθηκε το ξέσπασμα του Ντουρμάζ, ωστόσο εκείνη την ώρα δεν έκανε απολύτως τίποτα, καθώς προτίμησε να τον αφήσει να ηρεμήσει και να μην ρίξει… λάδι στην φωτιά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, η συγκεκριμένη αντίδραση δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα.

Ο Ισπανός κόουτς θα μιλήσει άμεσα με τον παίκτη (αν δεν το έχει κάνει ήδη), ενώ η πρώτη… τιμωρία του αναμένεται να είναι ο παραγκωνισμός του από τη ρεβάνς με την Χάποελ, με τον Πάρντο πλέον να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, όλα θα εξαρτηθούν από τον Σουηδό εξτρέμ και την στάση που θα κρατήσει απέναντι στον προπονητή του, καθώς ο Βίκτορ έχει το «οκ» της διοίκησης να χειριστεί το θέμα όπως ο ίδιος επιθυμεί και αν το κρίνει σωστό, να το τραβήξει και στα άκρα.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε θεωρούν πως τέτοιες αντιδράσεις δεν αρμόζουν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας και για αυτό θα εξετάσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο τιμωρίας (κάποιο χρηματικό πρόστιμο), ώστε να στείλουν ένα μήνυμα και στους υπολοίπους …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυθικό ποσό: Σπρώχνει ο Μαρινάκης πάνω από 45 εκ. ευρώ για...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags