Facebook Pixel Εξελίξεις με Ντα Κόστα-Τι αποφάσισαν στο Λιμάνι
| 2016-07-31 22:30:00

Εξελίξεις με Ντα Κόστα-Τι αποφάσισαν στο Λιμάνι

Εξελίξεις με Ντα Κόστα-Τι αποφάσισαν στο Λιμάνι

Οι συζητήσεις που έγιναν στου Ρέντη μετά την γιούχα στο πρώτο ματς με την Χάποελ και την αντίδρασή του προς την εξέδρα. Όλο το παρασκήνιο με τον Μαροκινό στόπερ.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα δεν περνάει και τις… καλύτερες μέρες του στο λιμάνι. Και πώς να συμβαίνει αλλιώς από τη στιγμή που δέχτηκε έντονη γιούχα από τον κόσμο στο «Γ Καραϊσκάκης» κατά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά;

Ο παίκτης προφανώς… δεν είδε με καλό μάτι τη στοχοποίησή του και αντέδρασε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Με τους Πειραιώτες να κινούνται έτσι κι αλλιώς για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, το μέλλον του Μαροκινού στην ομάδα μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται, αλλά φαίνεται πως αυτές οι εξελίξεις μετατίθενται για… μετά το Ισραήλ!

Και αυτό γιατί ο Βίκτορ έχει αποφασίσει να στηρίξει τον παίκτη τουλάχιστον μέχρι τη ρεβάνς κόντρα στην Χάποελ. Άλλωστε, με τον Σιόβα να είναι τραυματίας, οι διαθέσιμες λύσεις που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας είναι ελάχιστες. Ο Ισπανός γνωρίζει πως αν δεν εμπιστευθεί τον Ντα Κόστα θα πρέπει είτε να προχωρήσει σε ρίσκο παρατάσσοντας τον Βούρο βασικό σε ένα παιχνίδι τεράστια σημασίας είτε σε… μπαλώματα τύπου Ντε Λα Μπέγια στο πλευρό του Μποτία.

Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών, λοιπόν, ο Βίκτορ διαλέγει την πιο ορθόδοξη λύση, δηλαδή τον Ντα Κόστα και το σύστημα 4-3-2-1 με τους Τσόρι – Φορτούνη στην 11αδα. Για αυτόν τον λόγο, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού στις τελευταίες προπονήσεις μιλά συνεχώς στον Μαροκινό προκειμένου να του εξηγήσει πως τον εμπιστεύεται. Παράλληλα, για τον ίδιο σκοπό έχουν επιστρατευτεί και οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, για να βελτιώσουν την ψυχολογία του 30χρονου αμυντικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags