Facebook Pixel Αυτό είναι το πρώτο σενάριο για αντι - Βίκτορ!
| 2016-08-01 13:00:00

Αυτό είναι το πρώτο σενάριο για αντι - Βίκτορ!

Αυτό είναι το πρώτο σενάριο για αντι - Βίκτορ!

Ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τη Χάποελ θα κρίνει πολλά για το μέλλον τού Ισπανού προπονητή στο Λιμάνι - Διαβάστε το πρώτο σενάριο που έχει ακουστεί!

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγο μετά από τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χάποελ, στο Φάληρο, ήταν ξεκάθαρο: Αν η ομάδα δεν πάρει την πρόκριση στο Ισραήλ, καλύτερα να μην γυρίσει στην Ελλάδα η αποστολή!

Με τους Πειραιώτες να μην διαψεύδουν μέσα στις επόμενες ημέρες ότι το συγκεκριμένο μήνυμα αφορούσε και τον Βίκτορ Σάντσεθ, αν και υπήρχαν ψύχραιμες φωνές που σχολίαζαν (και συνεχίσουν να το κάνουν!) πως ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατόν να αλλάξει ξανά προπονητή μέσα σε έναν μήνα!

Παρόλα αυτά εμείς θα μεταφέρουμε το πρώτο σενάριο που έχει ακουστεί στην πιάτσα, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κινηθεί για άλλον προπονητή.

Κι αυτό είναι σενάριο που θα ισχύσει είτε τώρα είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύεται πολύ τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους προπονητές!

Από εκεί θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού, όποτε και αν χρειαστεί η ομάδα να ψάξει για τεχνικό!

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θεωρεί ότι οι προπονητές από τις δύο αυτές αγόρες (ή όσοι εργάζονται σε αυτές και έχουν πετύχει) γνωρίζουν μπάλα και έχουν τον τρόπο σκέψης και παιχνιδιού που ταιριάζει στους "ερυθρόλευκους"!

Γράφουμε ξανά: Το σενάριο για τους προπονητές που αρέσουν στον Μαρινάκη, εμφανίστηκε με αφορμή όσα έγιναν γνωστά για το ενδεχόμενο που χάσει την πρόκριση από τη Χάποελ ο Ολυμπιακός...

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα ψάχνουν για προπονητή, είτε προκριθούν είτε όχι στο Ισραήλ...

Ο Μαρινάκης γουστάρει ποδοσφαιρικά τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους προπονητές, κάτι που έχει φανεί άλλωστε και τα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Άρα, αν και όποτε χρειαστεί να ψάξουν για τεχνικό στο Λιμάνι, είναι δεδομένο ότι προτεραιότητα θα έχουν οι συγκεκριμένες αγορές...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Αποκάλυψη: Να γιατί "κόπηκε" από την αποστολή ο Ντουρμάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags