Facebook Pixel Να γιατί "κόπηκε" από την αποστολή ο Ντουρμάζ!
| 2016-08-01 13:45:00

Να γιατί "κόπηκε" από την αποστολή ο Ντουρμάζ!

Να γιατί "κόπηκε" από την αποστολή ο Ντουρμάζ!

Χωρίς τον Σουηδό εξτρέμ θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια για τον λόγο που "κόπηκε"!

Η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού, αναφέρει πώς... απρόοπτος ήταν ο τραυματισμός του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Ο Σουηδός άσος δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή και, ήδη, έχουν κάνει την εμφάνισή του το σενάριο που τον θέλει τσατισμένο από την απόφαση του Βίκτορ να τον κάνει αλλαγή, στο πρώτο ματς εναντίον της Χάποελ!

Κάτι που είχε φανεί και τότε, καθώς ο Ντουρμάζ είχε δώσει με το... ζόρι το χέρι του στον Ισπανό προπονητή, την ώρα της αλλαγής του!

Κάποιοι μάλιστα στο Λιμάνι εδώ και κάμποσες ημέρες συγκρίνουν την περίπτωση του Ντουρμάζ με εκείνη του Κασάμι, καθώς υποστηρίζουν ότι Σουηδός άσος δείχνει σημάδια παρόμοια με του Ελβετού, που δεν κρύβει πια και ο ίδιος ότι είναι φευγάτος από το Λιμάνι!

Όλα αυτά, βέβαια, πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν με ένα καλό παιχνίδι ή, ακόμα - ακόμα, με άνωθεν παρέμβαση: Υπάρχει περίπτωση, για παράδειγμα, να ασχοληθεί ο Μαρινάκης με το θέμα και να μην λυθεί άμεσα;

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμα κι αν ο Ντουρμάζ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει ούτε ως αλλαγή για λίγα λεπτά στο Ισραήλ, υπάρχει θεματάκια με τον Σουηδό και τον Βίκτορ.

Και, φυσικά, πρέπει να λυθεί, καθώς δεν γίνεται μία μεγάλη ομάδα να ταλαιπωρείται από τέτοια θέματα, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προορίζεται για βασικός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags