Facebook Pixel Δεν το πίστευαν στο Λιμάνι για Κασάμι!
| 2016-08-01 20:16:00

Δεν το πίστευαν στο Λιμάνι για Κασάμι!

Δεν το πίστευαν στο Λιμάνι για Κασάμι!

Η τεράστια έκπληξη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και το …τρολάρισμα του Ελβετού άσου, ο οποίος μάλλον βιάζεται να φύγει από τον Πειραιά. Διαβάστε στο SportDog

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ωστόσο δεν πέταξε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για το Ισραήλ, αλλά σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, αναχώρησε για την Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Νότιχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα, παρότι ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, το ταξίδι δεν έγινε σε καμία περίπτωση …μυστικά, καθώς ο Κασάμι έφυγε λίγο μετά την αποστολή της ομάδας, οπότε ήξερε ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο, ενώ για όσους δεν τον είδαν, φρόντισε ο ίδιος με ποστάρισμα του. Συγκεκριμένα, μόλις μπήκε στο αεροπλάνο, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από το αεροδρόμιο, κίνηση που… φώναζε ότι αποχαιρετά την Ελλάδα και το Λιμάνι.

Η μεταγραφή του πάντως στη Νότιγχαμ σίγουρα ξάφνιασε πάρα πολλούς, ακόμα και ανθρώπους εντός του Ολυμπιακού, καθώς ελάχιστοι περίμεναν στην αρχή του καλοκαιριού, ότι εφόσον έφευγε, θα πήγαινε στον συγκεκριμένο σύλλογο, στον οποίο αναμένεται να ξαναβρεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει πόσο έπεσε τους τελευταίες μήνες η… μεταπωλητική αξία του Κασάμι, καθώς το γεγονός ότι καταλήγει στη Νότιγχαμ, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε καμία σοβαρή πρόταση από άλλον σύλλογο. Τζάμπα έψαχνε ο Μίνο Ραΐολα να τον… σπρώξει στην Ιταλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεισε το deal-Τρελά λεφτά στον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags