Facebook Pixel Ποιον βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ θα «τσεκάρει» η Άντερλεχτ στην Τούμπα
| 2016-08-02 16:56:00

Ποιον βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ θα «τσεκάρει» η Άντερλεχτ στην Τούμπα

Ποιον βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ θα «τσεκάρει» η Άντερλεχτ στην Τούμπα

Άνθρωπος της βελγικής ομάδας θα έχει βρίσκεται αύριο στην Τούμπα με το βλέμμα του στραμμένο σε έναν συγκεκριμένο παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ βρίσκεται στο επίκεντρο, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης σε χρόνο ρεκόρ και αδημονούν για να πανηγυρίσουν μία μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λίγκ.

 

Στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας θα βρίσκονται και αρκετοί επώνυμοι αλλά και σκάουτερ άλλων ευρωπαικών ομάδων, που θέλουν να «τσεκάρουν» τις επιδόσεις συγκεκριμένων παικτών. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Μetrosport» στην Τούμπα αύριο το βράδυ θα βρίσκεται εκπρόσωπος της βελγικής Άντερλεχτ. Ο σκοπός της παρουσίας του; Να παρακολουθήσει ζωντανά την αναμέτρηση και τις αγωνιστικές επιδόσεις του Μαρίν Λέοβατς. Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και η γενικότερη παρουσία του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ γιατί η βελγική ομάδα θέλει να αποκτήσει άμεσα έναν αριστερό μπακ.

 

Θυμίζουμε πως η Άντερλεχτ ήταν μέσα στο γκρουπ των (ισχυρών) ομάδων από τις οποίες προέκυψε ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο, δηλαδή ο Άγιαξ. Ενδεχομένως εφόσον προκριθούν ο ΠΑΟΚ και η Άντερλεχτ να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στα πλέι οφ, εάν φυσικά το αποτέλεσμα της κλήρωσης αναδείξει αυτό το ζευγάρι.

 

Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Λέοβατς πρέπει να αναφέρουμε πως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Κροάτη, ενώ ούτε και στον ίδιο τον Λέοβατς (απευθείας) έγινε κάποια κρούση. Όμως από «κύκλους» της Βελγικής ομάδας προέκυπτε η πληροφορία πως ο άσος του Δικεφάλου αξιολογείται σοβαρά, θα τον παρακολουθήσουν στο αυριανό παιχνίδι και άμεσα θα αποφασίσουν για να κινηθούν για την απόκτησή του.


Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags