Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Στέλνει σπίτι του τον...
| 2016-08-05 10:00:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Στέλνει σπίτι του τον...

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Στέλνει σπίτι του τον...

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα διώξει τον Βίκτορ αλλά θα... ξηλώσει και το "σύστημα" που άφησε στην ομάδα ο Μάρκο Σίλβα!

Οι αλλαγές που πρέπει να περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, θα είναι συνταρακτικές...

Αυτό αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αλλάξει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο!

Δεν είναι τυχαίο πως μετά από την ήττα - αποκλεισμό από τη Χάποελ έχει ανοίξει το θέμα του νέου προπονητή, αν και ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι μόλις έναν μήνα στο Λιμάνι.

Μόνο που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει πάρει ανάποδες, καθώς μέσα στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να φύγουν από τους "ερυθρόλευκους" είναι και ο Φιγκέιρας!

Που ήταν όντως τραγικός στα δύο παιχνίδι με τη Χάποελ, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν παύει να είναι μεταγραφή ενός μήνα.

Και αν μη τι άλλο χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής στην ομάδα και τις υποχρεώσεις της...

Κάποιοι συνδέουν την αποχώρησή του, με το γεγονός ότι αποτελούσε εισήγηση του Μάρκο Σίλβα η έλευσή του.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαρινάκης είναι έξαλλος και με τον Πορτογάλο προπονητή, άρα δεν είναι τυχαίο που δεν δίνει χρόνο σε μία δική του επιλογή... Ενώ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ ως δεξιός μπακ υπάρχει μόνο ο Ομάρ και είναι σε φάση αποθεραπείας (ο Μανιάτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παίζει σε αυτή τη θέση)!

Η θέση του Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα επισφαλής και το πιθανότερο σενάριο είναι αποτελέσει παρελθόν, πριν προλάβει καλά καλά να αδειάσει τις βαλίτσες του στην Ελλάδα...

Πλην του Φιγκέιρας αναμένεται να αποχωρήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με πώληση, προκειμένου να μπούνε χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Με τα ονόματα των Μαζουάκου (το έχει αποκαλύψει από χθες ο SportDog), Ντα Κόστα και Μιλιβόγιεβιτς να κυριαρχούν σήμερα στο ρεπορτάζ, ενώ έκπληξη να προκαλεί η παρουσία του Ιντέγιε (σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο) ως υποψήφιου για να πωληθεί...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: Δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ονόματα παίζουν για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags