Facebook Pixel Ακήρυχτος πόλεμος του ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένο πρόσωπο
| 2016-08-09 14:17:00

Ακήρυχτος πόλεμος του ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένο πρόσωπο

Ακήρυχτος πόλεμος του ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένο πρόσωπο

Ο Σταύρος Κόλκας αρθρογραφεί για αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ που έχουν της δική του εξήγηση

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν που ξενίζουν είναι η αλήθεια το ποδοσφαιρικό κοινό μίας ομάδας. Πολλά πράγματα γίνονται για λόγους που δεν λέγονται. Όμως από κάποια στιγμή και μετά, οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι πλέον ξεκάθαρο πως έχει κηρύξει πόλεμο κατά ενός συγκεκριμένου μάνατζερ. Ο λόγος για τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο που επέλεξε να πάρει τον γηγενή Φάνη Τζανδάρη και να τον στείλει στον Ολυμπιακό. Ξέχωρα από το γεγονός πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ήταν προοπτικής και δεν μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο στο στάτους των δύο ομάδων, η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου.

Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν έκανε δουλειά με τον συγκεκριμένο ατζέντη αλλά εξαφανίζει όποια στελέχη του είναι στην ομάδα, ακόμη και αυτά που υποψιάζεται πως έχουν σχέση.

Οι δύο φανεροί, είναι εκτός ομάδας. Ο Γιάννης Σκόνδρας προπονείται στο ειδικό γκρουπ των προς αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Προφανής ποδοσφαιρικός λόγος μπορεί να μην υπάρχει. Για την ακρίβεια ο Τρικαλινός δεν έθελξε με την απόδοσή του πέρυσι, αλλά ούτε ήταν και η βασική αιτία της γενικότερης ανισορροπίας που επικρατούσε.

Ο δεύτερος της παρέας ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Επειδή είναι γηγενής, δεν υπήρξε κάποια ακραία στάση εναντίον του γιατί κακά τα ψέματα έχει τεράστιες συμπάθειες στο κλαμπ. Όμως και πάλι, το να του ζητάς να βρει ομάδα μόνος του, μετά από μία σύνθετη εγχείρηση σε χιαστούς και μηνίσκο, δεν είναι και ότι καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο τρίτος της παρέας, είναι ο Εργκούς Κάτσε. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει αλλάξει μάνατζερ και είναι σε ένα γερμανικό γραφείο. Τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του βέβαια τις ξεκίνησε ο Ευαγγελόπουλος, κάτι το οποίο δεν άρεσε στη ΠΑΕ. Πλέον μιλάνε άλλοι, όμως η αλήθεια είναι πως πολλοί μάνατζερ παικτών, όταν χαλάνε τις σχέσεις τους με μία ομάδα, βάζουν άλλους μπροστινούς για να γίνει η δουλειά. Προφανώς και στον ΠΑΟΚ υπάρχει η αίσθηση πως πίσω από τον Κάτσε είναι ακόμη ο Ευαγγελόπουλος.

Τελευταίο κομμάτι του παζλ, είναι ο Δημήτρης Χατζηίσαίας. Ποδοσφαιριστής που όταν δοκιμάστηκε στον Πλατανιά, ήταν του Ευαγγελόπουλου. Πήγε στα Χανιά και τον πήρε ο Ουζουνίδης στον Πανιώνιο τον οποίο είχε πάει εκεί ο Ευαγγελόπουλος.

Την δουλειά με τον ΠΑΟΚ όμως, την έκανε ένας Δανιάς ή κάπως έτσι, αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Ο νεαρός στόπερ είναι ήδη εκτός ομάδας και δεν αποκλείεται εκτός των αγωνιστικών του αδυναμιών, να υπάρχει πίσω από τις κουρτίνες και η κόντρα με τον συγκεκριμένο μάνατζερ.

Η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προασπίσει τα δικαιώματά της και σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Το θέμα στη προκειμένη περίπτωση είναι το πως μπορεί αυτός ο ατζέντης να έχει τόσους παίκτες στον ΠΑΟΚ ή να περνάει κάποιους ενώ οι σχέσεις του είναι κάκιστες.

Δεν είναι μόνο στη πρώτη ομάδα που συμβαίνει αυτό, αφού έχει και στις ακαδημίες.

Και σε αυτή την περίπτωση, έτσι ώστε να κατοχυρώσει η ομάδα το συμφέρον της, θα πρέπει να εξηγεί στα στελέχη της πως αν συνεργαστούν με τον συγκεκριμένο επαγγελματίας θα βρεθεί απέναντί τους.

Είναι τόσο απλό...

ΥΓ Στις ακαδημίες μας, έρχεται η φουρνιά του 2000. Η καλύτερη που είχαμε ποτέ με τουλάχιστον πέντε παίκτες που μπορούνε να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Ελπίζω να βρεθεί έστω και ένας που θα προστατέψει αυτή την φουρνιά και δεν θα την αφήσει υπό τον έλεγχο ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με την προπονητική και την εκπαίδευση.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθω.

Metrosport 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags