Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ: Η Μπάρτσα τον πρώτο λόγο για Έλληνα άσο!
| 2016-08-10 14:00:00

ΒΟΜΒΑ: Η Μπάρτσα τον πρώτο λόγο για Έλληνα άσο!

ΒΟΜΒΑ: Η Μπάρτσα τον πρώτο λόγο για Έλληνα άσο!

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά δείχνει να είναι αληθινό! Ποιον διεθνή μας παίκτη θα πάρει στην πρώτη ευκαιρία η ομάδα του Μέσι; Το γράφει η έγκυρη «Gazzetta Dello Sport»!

Μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα η «Gazzetta dello Sport»! Όπως αναφέρει δημοσίευμα της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας, το deal της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα για τον Τόμας Βερμάελεν κρύβει και ...κάτι άλλο!

Ως γνωστόν, ο Βέλγος σέντερ μπακ πήγε δανεικός και ...πληρωμένος από τους "μπλαουγκράνα" στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και μάλιστα χωρίς να έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ, πίσω από τη ...γενναιόδωρη αυτή κίνηση της Μπαρτσελόνα κρύβεται τo ότι η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, όταν η Ρόμα αποφασίσει να πουλήσει τον Κώστα Μανωλά!

Σύμφωνα με την "Gazzetta" το σενάριο αυτό εξυπηρετεί αρκετά τους "τζιαλορόσι" όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 25χρονου αμυντικού.

Ο Μανωλάς, για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, ζητάει αύξηση από τα 1,8 στα 3 εκ. ευρώ, την οποία μάλλον και θα κάνουν στη Ρόμα, αν είναι να τον κρατήσουν άλλον ένα χρόνο!

Έτσι, του χρόνου (καλοκαίρι 2017) θα μπορούν να πουλήσουν τον παίκτη στην Μπαρτσελόνα, χωρίς την πίεση να τον ...ξεπουλήσουν, επειδή θα λήγει το συμβόλαιό του το 2018... 

Φυσικά, αν γίνει αυτό, θα πρόκειται για μία απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Έλληνα άσου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της κορυφαίας ίσως ομάδας αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags