Αισόδοξος εμφανίστηκε ο Λαουτάρο Ρινάλντι για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίστηκε βέβαιος πως οι "πράσινοι" έχουν τη δυνατότητα να μπουν στους ομίλους του Europa League, αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα!

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ καθησύχασε τους φίλους της ομάδας για την κακή εμφάνιση στο φιλικό με την Ομόνοια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την πρώτη του εμφάνιση με το Τριφύλλι στο στήθος: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει τη στήριξη του κόσμου. Εξάλλου το είδαμε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την παρουσία του μας έκανε να νιώθουμε άνετα. Είμαι μόλις 4 ημέρες με την ομάδα, αλλά έχω καταλάβει πως διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εάν συνεχίσουμε το "δέσιμο", έχουμε όλα τα στοιχεία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Europa League».

Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Αισθάνομαι καλά, αλλά αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής. Από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι συνεχώς για να φτάσω στην επιθυμητή κατάσταση και με χρειαστεί ο προπονητής, να είμαι κανονικά στη διάθεσή του».

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ήταν ένα περίεργο ματς, όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε και να δίνουμε μεγαλύτερη αξία από την πραγματική. Σίγουρα ο κόσμος θέλει να συνεχίζουμε με νίκες, αλλά ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει σωστά και δείχνει δυνατότητες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League».

Για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπρόντμπι: «Θα κατέβουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Μπρόντμπι. Ο Παναθηναϊκος είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θα προσεγγίζουμε όλα τα ματς. Μπορούμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους, έχουμε την προσωπικότητα για να το κάνουμε και θα είμαστε σοβαροί».