Όταν πριν από λίγο καιρό ο Απόστολος Βέλλιος αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, γνώριζε πολύ καλά ότι το αγγλικό πρωτάθλημα (ακόμα και η δεύτερη κατηγορία του!) είναι πολλά σκαλιά πάνω από τη Σούπερ Λιγκ!

Είχε θητεία στην Έβερτον, άλλωστε, με αποτέλεσμα να ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει Αγλλία...

Παρόλα αυτά πήρε το ρίσκο να βγει ξανά στην Ευρώπη, αν και στην Ελλάδα τον ήθελαν όλοι οι ομεγάλοι: Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός!

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει το κόλπο γκρόσο, να υπογράφει μαζί του, αλλά για λογαριασμό της Νότιγχαμ!

Μόνο που στην αγγλική ομάδα ο Βέλλιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, ενώ αν ρίξει κανείς μία πρόχειρη ματιά στο ρόστερ του συλλόγου, θα δει ότι υπάρχουν συνολικά 35 ποδοσφαιριστές και οι 8 από αυτούς είναι σέντερ φορ!

Τεράστιος ανταγωνισμός, δηλαδή και θεωρείται δεδομένο ότι η Νότιγχαμ θα δώσει με τη μορφή δανεισμού κάποιος ποδοσφαιριστές...

Με το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού (ακραίο σενάριο για κάποιους!), να αναφέρει ότι ο Βέλλιος μπορεί να δοθεί δανεικός από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό!

Ο Μοντανιέ δεν φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του για τη βασική 11άδα και εδώ είναι που μπορεί να δώσει τη λύση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Με ποιον τρόπο; Απλώς να φέρει στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, τον Βέλλιο!

Δύσκολο, υποστηρίζουν στην πιάτσα...

Και οι λόγοι είναι πολλοί, με πρώτο και καλύτερο την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό...

Πολλές φορές δήλωσε, άλλωστε, ότι θα έμενε στην Ελλάδα μόνο για τον Ηρακλή...

Αυτά, βέβαια, είναι δεδομένα που αλλάζουν γρήγορα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν καλό σέντερ φορ, που να μη χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής...

Το σενάριο "παίζει", ακούγεται στα δημοσιογραφικά στέκια και μένει να δούμε αν όντως μπορεί να γίνει πραγματικότητα.