Αυτή είναι η Πρέμιερ Λιγκ! Το αγγλικό πρωτάθλημα απέδειξε γιατί θεωρείται το κορυφαίο του κόσμου με το... καλημέρα αφού Άρσεναλ και Λίβερπουλ μας πρόσφεραν μια ματσάρα που τα είχε όλα μόλις στην πρώτη αγωνιστική!

Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Γουόλκοτ στο 30', όμως μόλις ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης εξιλεώθηκε ανοίγοτνας το σκορ με διαγώνιο σουτ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια... καταιγίδα της Λίβερπουλ, η οποία γύρισε το ματς σε 4-1 μόλις σε 18 αγωνιστικά λεπτά!

Ο Κοουτίνιο ισοφάρισε με άπιαστο φάουλ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ο Λαλάνα έδωσε προβάδισμα στη ομάδα του μεγάλου λιμανιού στο 49' για να έρθει και πάλι ο Κοουτίνιο να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 56'.

Στο 63' ο Μανέ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τρομερή κούρσα και ασύλληπτο αριστερό σουτ κάνοντας το 4-1 και δίνοντας την εντύπωση πως τα πάντα έχουν κριθεί.

Παρ' όλα αυτά, η Άρσεναλ δεν το έβαλε κάτω. Απάντησε σχεδόν αμέσως μειώνοντας με τον Τσάμπερλεϊν και ο Τσέιμπερς έβαλε... φωτιά στην αναμέτρηση κάνοντας το 4-3 με κεφαλιά στο 75'!

Οι "κανονιέρηδες" είχαν αρκετό χρόνο να ψάξουν την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα για τρίτη φορά στις τελευταίες πέντε πρεμιέρες της Πρέμιερ Λιγκ!