Facebook Pixel Μεταγραφή «βόμβα» ο Ολυμπιακός για τα εξτρέμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-20 22:30:00

Μεταγραφή «βόμβα» ο Ολυμπιακός για τα εξτρέμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφή «βόμβα» ο Ολυμπιακός για τα εξτρέμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συμφωνία για την απόκτηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή έχουν έρθει οι Πειραιώτες και άμεσα θα έχουμε εξελίξεις. Ανώτερος του Ντουρμάζ που αντικαθιστά.
 

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Γερμανού εξτρέμ της Τσέλσι, Μάρκο Μαρίν.

Πρόκειται για έναν πάρα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο 27άχρονος έχει την ικανότητα να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στoν άξονα, πίσω από τον επιθετικό.

Ο Γερμανός αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στην Τουρκία με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, ως δανεικός από την Τσέλσι, μετρώντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις. Με το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζων να εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, ο Μαρίν έψαχνε εδώ καιρό τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού έχει αγωνιστεί σε Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, έχει κατακτήσει δύο φορές το Europa League, το 2013 με την Τσέλσι και το 2014 με τη Σεβίλλη.

Δείτε τον:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με Κάμπελ-Φεύγει από Άρσεναλ!
 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags