Facebook Pixel Έφτασε και αποθεώθηκε ο Μαρίν! (ΦΩΤΟ)
| 2016-08-22 01:22:00

Έφτασε και αποθεώθηκε ο Μαρίν! (ΦΩΤΟ)

Έφτασε και αποθεώθηκε ο Μαρίν! (ΦΩΤΟ)

Ο Γερμανός άσος «προσγειώθηκε» στο Ελ. Βενιζέλος μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από φίλους του Ολυμπιακού. Η υπόσχεση που… έφτιαξε τον κόσμο.

Στην Ελλάδα προσγειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 ο Μάρκο Μαρίν, προκειμένου τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Τον Γερμανό άσο, θητεία σε Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Τραμπζονσπόρ, υποδέχθηκαν περίπου 50 οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι τον αποθέωσαν και φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, βάζοντας τον από νωρίς στο ...κλίμα του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μαρίν από την πλευρά του δήλωσε έτοιμος να μπει αμέσως στις προπονήσεις, ενώ υποσχέθηκε να παίξει στο Λιμάνι το ποδόσφαιρο που ξέρει και να βγάλει τον καλό του εαυτό στο γήπεδο για να κερδίσουν όλους τους τίτλους!


«Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος εξτρέμ, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, απάντησε με σιγουριά «Είμαι έτοιμος»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   "Ποιος Μαρίν; Δεν τον θέλω, πάμε για τον Ερνάνι"!  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags