Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει περάσει από τα χέρια τριών διαφορετικών προπονητών μέσα σε 1,5 - 2 μήνες και, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και οι τρεις τις ίδιες εισηγήσεις...

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ενώ έχει τα στοιχεία για να μείνει στο Λιμάνι και, ακόμα - ακόμα, να έχει και φανέλα βασικού, έχει αποφασιστεί ότι θα αποχωρήσει!

Είτε στην άκρη του πάγκου ήταν οι Μάρκο Σίλβα και Βίκτορ Σάντσεθ είτε ο Πάουλο Μπέντο...

Ήδη, μάλιστα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον αντικαταστάτη του, ενώ δεν έχει επισημοποιήσει ότι ο συγκεκριμένος "ερυθρόλευκος" θα βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Ο λόγος Μάνουελ Ντα Κόστα, που δεν φαίνεται να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

Για να αποχωρήσει όμως από την ομάδα, θα πρέπει να βρεθεί σύλλογος να καταθέσει πρόταση για να υπογράψει μαζί του.

Κι εδώ είναι που περιπλέκονται, κάπως, τα πράγματα: Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπάρχει καμιά επίσημη επαφή για τον Ντα Κόστα, από καμιά ομάδα.

Υπάρχουν μανατζερικά γραφεία που καθησυχάζουν τους Πειραιώτες, αλλά επίσημα δεν υπάρχει ακόμα τίποτα!

Και εδώ δεν είμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά μόλις λίγες ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου!

Φαντάζεστε, λοιπόν, να μείνει τελικά ο Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό; Γιατί αν δεν βρεθεί ομάδα να τον ζητήσει επίσημα, είναι λίγο δύσκολο να απαξιώσουν την περσινή μεταγραφή τους οι "ερυθρόλευκοι" και να τον αφήσουν ελεύθερο...

Άρα οι πιθανότητες να βρεθεί ο Μαροκινός στόπερ και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι αρκετές.

Και τότε θα δημιουργηθεί, όπως και να το κάνουμε, επικοινωνιακό θεματάκι: Ο Ντα Κόστα είναι φεύγατος από τον Ολυμπιακό, πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα!

Κάτι τελευταίο: Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν να φτάσει τελικά πρόταση για την παραχώρηση στόπερ, αλλά αυτή να είναι για τον Μποτία!

Ο Ισπανός άσος, άλλωστε, έχει καλό όνομα στην πατρίδα του και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα φτάσει πρόταση για τον Μποτία τελικά και όχι για τον Ντα Κόστα...