Facebook Pixel Μπράβο Γιώργο, το άξιζες! Το έμαθες για Τζαβέλλα;
| 2016-08-24 08:45:00

Μπράβο Γιώργο, το άξιζες! Το έμαθες για Τζαβέλλα;

Μπράβο Γιώργο, το άξιζες! Το έμαθες για Τζαβέλλα;

Πρόκειται, ίσως, για τον πιο αδικημένο ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή την περίοδο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ!

Γιατί από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Τούμπα για λογαριασμό του Δικέφαλου, υπάρχει μουρμούρα γύρω από το όνομά του!

Και με τον Κλάους αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμβαίνει κάτι παρόμοιο, αλλά στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα η συγκεκριμένη μουρμούρα από οπαδούς και μερίδα του Τύπου, ξεπερνάει πολλές φορές τα όρια...

Παρόλα αυτά ο διεθνής Έλληνας άσος αποτελεί μία πρώτης τάξης λύση για την άμυνα του Δικέφαλου, ενώ αποτελεί γενική παραδοχή ότι είναι από τους πιο καλούς και αξιόπιστους παίκτες της ομάδας!

Για αυτό και ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, είχε επαφή χθες με τον Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του!

Ο Τζαβέλλας έχει γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην 11άδα του ΠΑΟΚ και, μοιραία, οι Θεσσαλονικείς τον θέλουν για χρόνια στην ομάδα τους.

Είναι, άλλωστε, μόλις 29 ετών και έχει μπροστά του πολλά χρόνια ακόμα καλής μπάλας.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα και μέσα στο επόμενο αναμένονται εξελίξεις...

Κάτι αντίστοιχο, άλλωστε, αναμένεται να γίνει και με τους Περέιρα και Γλύκο, των οποίων τα συμβόλαια επίσης ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως και του Τζαβέλλα.

Το καλοκαίρι του 2017 τελειώνει και η συμφωνία με τον Μαλεζά, αλλά στη δική του περίπτωση, λόγω και της ηλικίας, τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags