Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο στο "κόψιμο" Καρσελά από Μπέντο
| 2016-08-25 11:00:00

Τρελό παρασκήνιο στο "κόψιμο" Καρσελά από Μπέντο

Τρελό παρασκήνιο στο "κόψιμο" Καρσελά από Μπέντο

Μπορεί να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Πορτογάλος προπονητής θέλει άλλου τύπου εξτρέμ, αλλά στην πιάτσα των μάνατζερ ακούστηκε άλλη πληροφορία για τον Μαροκινό άσο και την Μπενφίκα!

Το όνομα του Μεχντί Καρσελά συνδέθηκε έντονα με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες και δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που είδαμε να αποθεώνουν τον Μαροκινό εξτρέμ της Μπενφίκα.

Μόνο που τις τελευταίες ώρες αυτό που βγαίνει προς τα έξω από την πλατεία Αλεξάνδρας, είναι πως ο Πάουλο Μπέντο ναι μεν γνωρίζει και θεωρεί καλό ποδοσφαιριστή τον Καρσελά, αλλά δεν είναι ο τύπος του εξτρέμ που θέλει στον Ολυμπιακό...

Για την ιστορία, σε αυτό το σημείο να θυμήσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες διαβάζαμε αποθεωτικά (που είναι και αληθινά όμως) ρεπορτάζ για τον άσο της Μπενφίκα, που είναι γρήγορος, μπουκαδόρος, ζογκλέρ κ.λπ...

Ο Μπέντο λοιπόν θέλει άλλου τύπου εξτρέμ, αν και ο Καρσελά έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Με τη φημολογία που υπάρχει στην πιάτσα των μάνατζερ, να αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη δικαιολογία να αποτελεί επικοινωνιακό κόλπο, από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έμαθαν την τιμή του παίκτη!

Γιατί η Μπενφίκα ζητάει 4,5 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του (τιμή Αυγούστου, νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ζητούσαν περισσότερα) είτε για την άμεση πώλησή του είτε για τον δανεισμό του (με 1 εκ. ευρώ) και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του (3,5 εκ. ευρώ) το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακατέβατα φαίνεται ότι είναι τα 4,5 εκ. ευρώ για τους Πορτογάλους, την ίδια ώρα που το συμβόλαιο του παίκτη βρίσκεται κάπου στο 1,5 εκ. ευρώ!

Συνολικά, δηλαδή, χρειάζονται πάνω από 6 - 7 εκ. ευρώ (μαζί με εφορία κ.λπ.) για να τον αποκτήσει για έναν χρόνο ο Ολυμπιακός, είτε τον αγοράσει απευθείας είτε τον δανειστεί τώρα, με επιβεβλημένη οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ε, δεν είναι και μικρό ποσό εδώ που τα λέμε, την ώρα μάλιστα που οι Πειραιώτες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για να φέρουν στην Ελλάδα έναν ακόμα επιθετικό και έναν στόπερ...

Αν για καθένα από αυτούς δίνουν 6 - 7 εκ. ευρώ και με την ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ο οικονομικός εκτροχιασμός θα είναι μεγάλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags